Lifestyle

Pamtimo je kao najzgodniju devojku spotova 90-tih, njeni vreli kadrovi i sad se gledaju, a evo kako danas izgleda

stanislava-dimitrijevic
Foto: Printscreen

Stanislava Dimitrijević, poznatija kao Staša, harala je devedesetih godina i krasila mnoge reklame ali i video spotove. Važila je za bombu, a mnoge pesme u kojima se pojavljivala pevaju se i dan danas, a spotovi i dalje mame uzdahe.

Upečatljive lepote, zgodnog i preplanulog tena, Staša je mamila uzdahe kako ženama tako i muškarcima, a većina se pita gde je manekenka danas.

Jedan od najpoznatijih spotova koji su obeležili detinjstvo mnogim generacijama jeste za pesmu “Kotor” grupe Galija, a Staša izgleda nestvarno, podseća Kurir.

Ispod videa i dan danas Stanislava dobija pozitivne komentare a većina tvrdi da je to najzgodnija devojka ikada koja je snimala kadrove za muzička video ostvarenja.

Takođe nezaboravni kadrovi vrele Staše, nalaze se u spotu pokojnog repera Gru-a za pesmu “Petak”. Dimitrijevićeva nije snimala lice, već je u njenom prvom planu bila njena pozadina i tetovaža po kojoj je bila prepoznatljiva.

U moru golišavih devojaka čak i bez snimanja glave i lica, Staša je pobrala sve simpatije publike. Ovo nisu jedina snimanja u kojima je učestovala, ali najgledanija jesu.

U jeku popularnosti je nestala, a kako su mediji pisali, Staša se u Los Anđeles preselila 2005 – te godine i tamo radila kao PR za vlasnike video i audio produkcijske kompanije u Beogradu. Kasnije je uglavnom funkcionisala na relaciji Zagreb-Beograd-Los Anđeles i radila na reality show projektima na prostoru ex YU.

stanislava-dimitrijevic-danas
Foto: Printscreen

Bili su omiljeni par tinejdžera u Srbiji 90-tih i svi su navijali za njihovu ljubav: Gde su danas Drezik i Anita?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

10 Shares
Share via
Copy link