Magazin Svet

5 godina je odlazila na stanicu, ali nikad nije ušla u prevoz: Ovo je najtužnija priča o ljubavi, smrti i rastanku (VIDEO)

baka
Printscreen/Youtube/ BhamUrbanNewsUK

Maragret i njen suprug Osvald bili su zaljubljeni i smatrali najsrećnijim parom u Londonu. Ipak, kada je došao trenutak da se rastanu, jedno od njih nije bilo spremno da kaže zbogom.

Dok je ona gradila karijeru kao lekar opšte prakse, Osvald se profesionalno ostvario kao glumac koji pozajmljuje glas za reklame. Iako nije uspeo da napravi karijeru u Holivudu redovni posetioci londonske metro stanice Embakment svaki dan su mogli da čuju njegov glas koji bi im davao znak da voz prilazi stanici.

Posle njegove smrti 2007. godine neutešna Margaret svaki dan bi stajala na stajalištu Embakment samo da bi čula glas svog pokojnog muža. Tačno pet godina je dolazila i slušala kako Osvald daje znak da se voz približava.

Međutim, 2012. godine Osvaldov glas je zamenjen digitalizovanom verzijom koja signalizirala dolazak i polazak prevoza. Margaret kontaktirala je čelne ljude za londonski metro i objasnila im da je decenijama unazad korišćen Osvaldov glas. Posle njegove smrti to joj je bila jedina uteha.

Upravnici londonskog metroa odlučili su godinu dana kasnije da se njegov glas tri puta čuje svaki put kada prilazi voz na stanici Embankment.

I posle smrti doktorke Margaret Mek Kolum glas njenog supruga i dalje odjekuje metroom.

Izvor: Žena Blic

Prodaje kovčeg što je kupila za muža, on živi duže nego što je očekivala (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

118 Shares
118 Shares
Share via
Copy link