Ledena Šuma, zimska manifestacija u Dunavskom parku u Novom Sadu otvorena je 16. decembra. Tokom dva meseca, do 3. februara, ova manifestacija biće centar zimskih prazničnih dešavanja sa bogatim programom i klizalištem na ledu.

klizanje-novi-sad-ledena-suma
Ledena šuma Novi Sad / Ledena šuma promo

Novi Sad će, na oko 1.200 metara kvadratnih ledene površine, imati klizanje na zatvorenom klizalištu. Ovo je idealno za uživanje u čaroliji parka na ledenoj stazi koja okružuje jezero, što daje potpuno novu dimenziju ovom zimskom sportu.

Klizači ali i oni koji nisu vični ovoj disciplini, moći će da uživaju u prelepom ambijentu Dunavskog parka koji će biti otvoren i prohodan za sve one koji požele da zavire u ovu bajku.

Klizanje, smene i cene

klizaliste-dunavski-park-ledena-suma
Klizalište / Ledena šuma promo

Klizanje će se organizovati u smenama, i to:

Samo za decu mlađu od 12 godina (besplatno)

10.00 – 11.30

Za sve posetioce

12.00-13.30; 14.00-15.30; 16.00-17.30; 18.00-19.30; 20.00-21.30.

Cena ulaznice je 150 dinara (vikendom 200 dinara), a iznajmljivanje klizaljki 100 dinara.

Program

cene-klizanja-ledena-suma
Kompletan program i cene / Ledena šuma promo

Puna dva meseca će trajati programi, a ulaz u park se neće naplaćivati dok će ulaz na ledenu površinu biti tarifiran po istaknutom cenovniku. U prepodnevnoj smeni namenjenoj isključivo deci, klizanje će biti besplatno uz stručni nadzor instruktora klizanja. Na natrkivenoj, popločanoj platformi uz sam rub klizališta posetioci svih generacija uživaće u svakodnevnim nastupima muzičkih sastava, DJ-eva, pozorišnih trupa i animatora, a moći će da učestvuju i u kreativnim i edukativnim radionicama. U najlepšoj saletli, svim ljubiteljima klasične muzike predstaviće se novosadski virtuozi.

U ponudi će biti i zimski delikatesi i ručni radovi novosadskih zanatlija.

Ledena šuma je projekat privatnog udruženja građana, pokrenut uz podršku Grada Novog Sada, što je izazvalo javne kritike.

Pogledajte smene i cene za klizalište na Spensu

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

8 Komentari

 1. Ko vam je dozvolio da javno dobro namenjeno opštem i ravnopravnom korišćenju građana uzurpirate i iznajmite privatnoj firmi da naplaćuje ulaz građanima!
  SRAMOTA!

  • pobogu sve vam smeta ili je to nečije mišljenje, šta fali privremeno nazovi uzurpiranje, pa i deca će na raspustu imati koristi, sve što se preduzme vama i takvima kao vi svemu nađete zamerku, strava

   • S obzirom da je Dunavski park javno dobro svih građana, a mislim da je Ledena šuma deo programa za koji se apliciralo u projektu Novi sad – grad kulture 2021, ulaz bi trebao biti besplatan za sve građane i posetioce Novog Sada.
    Ako grešim, izvinjavam se organizatorima.
    Uzdravlje!

 2. Svaka cast za projekat i uopste bilo kakva desavanja za vreme raspusta… Mozda se deca malo odvoje od racunara, telefona, igrica..i uzivaju u druzenju sa drugarima sto zapravo i jeste cilj.
  Podrzavam!

 3. Ako grad ne moze tako nesto da napravi naplati malo manje i sva sredstva u budzet stavi, onda neka neko zakupi pa zaradi.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here