ledena-suma-smene-cene
Klizalište Ledena šuma Novi Sad
Dogadjaji Magazin Vesti Novi Sad

Ledena šuma 2018. u Dunavskom parku: smene i cene

Ledena Šuma, zimska manifestacija u Dunavskom parku u Novom Sadu je otvorena 15. decembra 2017. godine. Tokom dva meseca, do 26. januara 2018., uz besplatno klizanje prepodne za decu do 15 godina ova manifestacija biće centar zimskih prazničnih dešavanja sa bogatim programom i klizalištem na ledu.

Novi Sad će, na oko 1.200 metara kvadratnih ledene površine, imati klizanje na zatvorenom klizalištu. Ovo je idealno za uživanje u čaroliji parka na ledenoj stazi koja okružuje jezero, što daje potpuno novu dimenziju ovom zimskom sportu.

ledena-suma
Ledena šuma Novi Sad

Klizači ali i oni koji nisu vični ovoj disciplini, moći će da uživaju u prelepom ambijentu Dunavskog parka koji će biti otvoren i prohodan za sve one koji požele da zavire u ovu bajku.

Klizanje, smene i cene

ledena-suma-klizaliste-novi-sad
Ledena šuma: Smene i cene za klizalište

CENA ULAZNICE je 250 dinara (i za decu i za odrasle)

Klizanje će se organizovati u smenama, i to:

9.00 – 10.30

(besplatno za decu mlađu od 15 godina – SAMO RADNIM DANOM)

Za sve posetioce, uz ulaznice/propusnice

11.00-12.30; 13.00-14.30; 15.00-16.30; 17.00-18.30; 19.00-20.30; 21.00-22.30

Od 15. januara do kraja manifestacije, klizalište počinje sa radom svakog dana od 11 sati.

Tokom prazničnih dana, klizalište će biti otvoreno od 11 do 20.30.

Klizaljke

Iznajmljivanje klizaljki je 200 dinara

Najam sprave pingvin je 250 dinara

OBRATITE PAŽNJU: Ponesite ličnu kartu ili drugi dokument za najam klizaljki. U suprotnom, organizatori će usmeno od vas tražiti da ostavite mobilni telefon ili ključeve od stana kao garanciju (?!), iako to nisu navali na sajtu.

Noćna smena

Samo petkom i subotom

23.00-00-30

Cena ulaznice je 200 dinara (vikendom 250 dinara), a iznajmljivanje klizaljki 200 dinara.

Program

Tokom mesec i po će trajati programi, a ulaz u park se neće naplaćivati dok će ulaz na ledenu površinu biti tarifiran po istaknutom cenovniku. U prepodnevnoj smeni namenjenoj isključivo deci, klizanje će biti besplatno uz stručni nadzor instruktora klizanja. Na natrkivenoj, popločanoj platformi uz sam rub klizališta posetioci svih generacija uživaće u svakodnevnim nastupima muzičkih sastava, DJ-eva, pozorišnih trupa i animatora, a moći će da učestvuju i u kreativnim i edukativnim radionicama. U najlepšoj saletli, svim ljubiteljima klasične muzike predstaviće se novosadski virtuozi.

U ponudi će biti i zimski delikatesi i ručni radovi novosadskih zanatlija.

Pogledajte smene i cene za klizalište na Spensu

Luftika
Tamara Obradović

Tamara Obradović

9 Comments

Klikni da komentarišeš

 • Ko vam je dozvolio da javno dobro namenjeno opštem i ravnopravnom korišćenju građana uzurpirate i iznajmite privatnoj firmi da naplaćuje ulaz građanima!
  SRAMOTA!

  • pobogu sve vam smeta ili je to nečije mišljenje, šta fali privremeno nazovi uzurpiranje, pa i deca će na raspustu imati koristi, sve što se preduzme vama i takvima kao vi svemu nađete zamerku, strava

   • S obzirom da je Dunavski park javno dobro svih građana, a mislim da je Ledena šuma deo programa za koji se apliciralo u projektu Novi sad – grad kulture 2021, ulaz bi trebao biti besplatan za sve građane i posetioce Novog Sada.
    Ako grešim, izvinjavam se organizatorima.
    Uzdravlje!

 • Svaka cast za projekat i uopste bilo kakva desavanja za vreme raspusta… Mozda se deca malo odvoje od racunara, telefona, igrica..i uzivaju u druzenju sa drugarima sto zapravo i jeste cilj.
  Podrzavam!

 • Ako grad ne moze tako nesto da napravi naplati malo manje i sva sredstva u budzet stavi, onda neka neko zakupi pa zaradi.

 • Zašto danas 30 o4 2018 park nije vraćen u pređašnje stanje. Nedostaje oko 30 metara žive ograde, trava ne niče jer je zemlja zatrovana, zašto park nije kultiviran i zasađena trava. Napominjem da je park stariji od 100 godina i da je zaštićen kao spomenik prirode, gde su labudovi. Ovo je umesto spomenika prirode sada ruglo. Sram vas bilo što se sprdate sa nama. Izabrani ste da nam ulepšate, a ne zagorčavate život. U svakodnevnoj šetnji gledamm to ruglo u čijem je ćošku ummesto gradskog zelenila njihovo parkiralište i smetljište. Ovo se lako vidi u najobičnijoj setnji

Share Tweet Share Share Follow