Magazin

Nikolina Pišek: Ne smem ni reći šta bi Vidoje učinio da zna za postupke svog oca

nikolina i vidoje
Foto: Instagram Printscreen/vidojeristovic

Nikolina Ristović na Instagramu je objavila da nikada nije očekivala da će postati regionalni fenomen i da će joj se javljati žene koje su prolazile „isto šikaniranje“.

„Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo… Kažem ‘tu smo’ jer mi je inbox pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za decu je predstavljena kao nepoštovanje porodice preminulog“, započela je objavu na Instagramu.

„Dobra udovica je samo mrtva udovica. Deca su nebitna, GREŠKA koja se dogodila putem… ‘Greška’ koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvezde s neba. Ne smem napisati šta bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati“, dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

„No istina je kao voda, pronađe put i kroz neprobojne gudure i izađe bistra i čista na svetlo dana. I kada govoriš istinu, ne moraš razmišljati što si kome rekao, svima govoriš isto. Zato, hvala Index.hr na prvom suvislom promišljanju situacije. Čitajte, svi smo u ovom vozu…“, napisala je Nikolina.

Nikolina Pišek očajna bez Vidoja, ne prestaje da ga doziva, Grof sumnja u rezultate nalaza

OGLAS

Share via
Copy link