Poznati Vesti

Instagram profil pokojnog Vidoja Ristovića postao aktivan, ne zna se ko stoji iza toga

vidoje-ristovic-2

Bizarna situacija dogodila se danas i šokirala sve prijatelje pokojnog Vidoja Ristovića koji ga prate na Instagramu na kojem se odjednom pojavila objava.

Da sve bude još čudnije, neko je na “stori” pustio objavu sa opcijom za postavljanje pitanje, a u potpisu je bio označen biznismen Dragoslav Ilić.

Nikolina Pišek neobičnu objavu nije želela da komentariše, a s druge strane otac Vidoja Ristoivića, Vitor, poznatiji kao Miša Grof šokiran je ovim, posebno je burno reagovao kada su ga pitali da li je neko ko je imao pristup profilu njegovog sina prodao isti.

– Kako to mislite prodao? Ja nisam znao ni da to može da se proda. Verovatno je neka greška. Ja imam priostup profilu, a verovatno ima i Nikoina, stvarno ne znam. Možda sam ja nešto slučajno – preispitivao se Miša, koji je nakon toga izjavio da odlično poznaje biznismena koji je tagovan na najnaovijoj objavi njegovog sina.

vidoje ristovic
Printscreen/Instagram/vidoje ristovic

– Gagi je moj dobar prijatelj. To je neka greška – zbunjen je bio Miša.

A o ovom sučaju oglasio se odmah i Dragoslav Ilić.

– Bože slatki pa da li mislite da sam ja lud i da kupujem profil mrtvog čoveka? Iz kog razloga? Pa lepše mi je da trošim svoj novac na Kapriju nego da kupujem nebitne profile. Pa hoću i moj da ugasim, udaviše me ljudi – odmah je kazao Gagi koji je ostao zatečen.

Šta se dogodilo, da li je u pitanju greška, nije poznato, ali je nakon ove objave profil Vidoja Ristovića otpratilo 50.000 ljudi.

Izvor: Kurir

Nikolina Pišek razotkrila najružniji običaj balkanskih naroda da u tuđoj nevolji uživa

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link