Lifestyle Magazin Poznati

Nikola Kojo: Rođen sam u Beogradu, vaspitavan kao Jugosloven i građanin sveta

nikola-kojo
Foto: Izvor:Gloria magazin/Boris Jakić, Foto:Blic/ Mitar Mitrović

Nikola Kojo, jedan od naših najboljih glumaca, uskoro će se ponovo vratiti u ulogu Miše, unuka čuvenog her Žike Pavlovića i Milana Todorovića u rimejku „Žikine dinastije“.

– Obradovao sam se. Naročito kad sam pročitao scenario Milene Marković, verovatno jedne od naših najvećih spisateljica. Inače, kuriozitet je da je njen otac Joca Marković pisao prethodne delove tog serijala. Nažalost, za taj film je obezbeđeno tek 10 odsto sredstava i nema sluha među emiterima da prepoznaju potencijal takvog dela. Ili je smeh ipak postao subverzivna delatnost u našem društvu – rekao je Kojo u intervjuu za „Kurir“.

Na pitanje da li je nostalgičan i da li poredi popularnost koju je stekao kao dečak i slavu koju danas ima, rekao je sledeće:

– Jesam, nostalgičan sam. Ja sam čovek prošlog veka. Rođen u Beogradu, vaspitavan kao Jugosloven i građanin sveta. Mnogo mi nedostaje takvo okruženje. Žao mi je što mladi veličaju i vole samo političke granice koje su im neke alave budale odredile i mrze sve što nije to. Verovatno će, kad dožive još neka prekrajanja njihovog okruženja ili kad obiđu malo sveta, shvatiti o čemu govore ljudi mojih stavova i iskustava – rekao je glumac.

Nikola Kojo zapevao sa ćerkom i poslao poruku punu optimizma

oznake

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

 • objavite intervju gde „građanin sveta“ pljuje po Srbima u njegovom retropoli
  nikad svet, BG oduvek septička jama puna mržnje
  u mom selu ne biju gejeve
  BG je rasturio Yu
  BG je ubio Srbiju
  ovaj, kao i ostali BG, ni S od Srbina

OGLAS

PARTNERI SAJTA


199 Shares
199 Shares
Share via
Copy link