Magazin Poznati

Nikola Jokić samo za doručak unese 5.000 kalorija – evo šta je obično na meniju (VIDEO)

nikola jokić doručak 5000 kalorija
Foto: Screenshot/X/ChiefOttoSosa

Jedan od najboljih košarkaša današnjice, Nikola Jokić, ne prestaje da fascinira svojom virzuoznošću na parketu, a njegova ishrana je nepresušna tema za medije još od juniorskih dana. Poznato je da je centar Denver Nagetsa kao klinac pio mnogo gaziranih sokova i da se “davio” u slasnosnom bureku.

Međutim, tu praksu je odavno napustio ili, bolje rečeno, napustio je na letu za SAD.

Jokić je od dolaska u Denver postao surovi profesionalac i van terena kao što je godinama bio na terenu. Nema više nezdravih navika, ali ponekad voli da malo „pojača“ one dobre, piše Nova.

U okviru jednog intervjua otkrio je između ostalog šta voli da pojede za doručak. Čak je i samog sebe šokirao kada je počeo da nabraja, kao da je tek tada shvatio šta je sve uključio u meni.

Nije mogao da se zaustavi u nabrajanju, pa je shvatio da je preterao. Pogledajte i sami kako izgleda njegov savršeni doručak.

– Uh… Kajgana od pet jaja, uz to slanina, šunka i spanać. Ne sme da bude tečno, ne sme da bude previše suvo. Mora da bude savršeno. Onda, ovsena kaša – orasi, bademi, borovnice i med. Onda šejk u koji idu banana, šumsko voće i malo soka od jabuke. Bogami, to je oko 5.000 kalorija u tom doručku – nasmejao se srpski centar koji je poručio da najviše voli dobru hranu i pogled u hotelu.

Jokić je jedan od najspremnijih igrača u NBA i igrača za koje je najteže naći rešenje kada ih treba čuvati. I ove sezone je prvi favorit za MVP nagradu, čime bi stigao do trećeg ovakvog priznanja u karijeri. Malo je igrača u istoriji NBA lige koji su osvajali ovo priznanje više puta.

Izvor: Nova

Nikola Jokić u sceni o kojoj bruji planeta i video snimku koji je preplavio internet (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link