Magazin Poznati

Neda Ukraden (71) traži muža, ali ne da mu bude mama, već da mu se divi dok je on zasmejava

Neda Ukraden
Foto: Sonja Spasić

Neda Ukraden je udovica već 9 godina. Od smrti svoga supruga retko je govorila o ljubavnom životu. Zato je njena najnovija izjava izazvala veliku pažnju medija i javnosti.

Naime, ona je za Express.ba priznala da traži muškarca, ali da ima nekoliko uslova.

Na prvom mestu, važno joj je da ne bude velike razlike u godinama.

– Dopadala sam se i mlađima i starijima. Ne bih htela da bude takva razlika da bih mogla da ga rodim. Ne znači da je to sad vrhunska moralna misao, ali ne bih volela nekome da budem kao mama – istaka je.

Ipak, kaže da joj izgled ne igra presudnu ulogu.

– Sad bih tražila nešto drugačije. Mora biti vrlo, vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspešan, da nije iskompleksiran, da je čovek koji zna i što je dobro vino i kvalitetno jelo i lep cvet i podrška, i kompliment. Sve ovo je uslov svih uslova. Boja očiju i visina potpuno su nebitni – opisala je pevačica.

Osim karakteristika koje je nabrojala najbitnije joj je kaže, zdravlje.

– Sad kad vidim pun sto, kad gledam unučiće kako rastu, kad mi ulete u stan, pa se izgrlimo svi onako s vrata, to je radost. Uz svu tu moju vitalnost, energiju, oduševljenje i entuzijazam, što čovek više može da poželi osim zdravlja. Da što duže uživam u svojoj pesmi i svojoj porodici je moja najveća i jedina želja – dodala je.

Podsetimo, Neda je bila udata za reditelja Milana Bilbiju koji je od nje bio stariji 14 godina. On je preminuo u 77. godini 2013. od posledica moždanog udara, a od tada pevačica retko govori o svom ljubavnom životu. Zajedno imaju ćerku Jelenu.

Beograđanka traži muža, oglas okačila na banderu, a uslovi će vas oduševiti (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

oznake

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
64 Shares
Share via
Copy link