Magazin Poznati

Zet Nede Ukraden istetovirao njeno ime, pevačica tvrdi da to nije uradio zbog nekretnina

neda-ukraden
Foto: Instagram/Neda Ukraden

Privatni svet Nede Ukraden vrti se oko ćerke Jelene, troje unuka i zeta Predraga Pece Minovića, s kojim ima poseban odnos. Vole se i poštuju, a koliko su bliski potvrđuje i njegova – tetovaža.

Verovali ili ne, on je istetovirao ime i prezime pop dive na svojoj ruci, što je neke oduševilo, a neke prilično iznenadilo. Jer, u porodičnim pričama na balkanskim širinama i dužinama ljubav između tašte i zeta uglavnom postoji samo u vicevima. Neda i Peca očigledno su izuzetak od pravila.

zet-nede-ukraden-tetovaza
Foto: Društvene mreže

Pevačica je objasnila šta znači njegova tetovaža, da li je to bio mali znak pažnje ili nešto sasvim drugo.

– Ćerkinog muža sam prihvatila kao svoje dete. Peca nije istetovirao moje ime zbog nekretnina, već zato što sam mu pomogla oko zdravlja. Insistirala sam da ode na jednu kliniku i sve smo uspešno rešili – otkrila je.

– Radilo se o oštećenju vida, bilo je ozbiljno. Mogao je da oslepi na jedno oko. Bogu hvala, sve je dobro prošlo, a on je iz zahvalnosti odlučio da istetovira moj potpis – rekla je pevačica jednom prilikom za “Informer”.

Nedina ćerka Jelena je vlasnica salona za negu lepote i direktorka marketinga, dok je Minović vlasnik dečje igraonice. Roditelji su Aleksandre, Nede i Dušana, a Predrag iza sebe ima još jedan brak u kojem je dobio ćerku Milicu.

Selfi koji je zgrozio Balkan, posle ove neumesne fotke Neda Ukraden je morala da se izvini

Izvor: Blic

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link