Magazin Poznati

Selfi koji je zgrozio Balkan, posle ove neumesne fotke Neda Ukraden je morala da se izvini

neda-ukraden
Foto: Instagram/Neda Ukraden

Pevačica Neda Ukraden šokirala je svojevremeno javnost fotografijom na kojoj nasmejana pozira pored kreveta Usnije Redžepove, koja je u tom trenutku bila na samrti.

Nakon brojnih negativnih komentara Neda je za magazin „Story“ izjavila da bi zbog toga „sebi lupila šamar“.

– Kad sam pogledala tu fotografiju u novinama, zaista je delovala zastrašujuće i istina je da ostavlja mogućnost za različite komentare. Meni nije problem da se javno izvinim, mada znam da to sada ne vredi. Ubrzo posle objavljivanja na Tviteru postala sam svesna da sam pogrešila. Međutim, bila sam šokirana netrpeljivošću u komentarima – rekla je ona.

– Količina te negativne energije koja se šalje kroz mržnju nešto je najmalignije što postoji. Kad sam videla prve komentare, da sam mogla sebi da opalim šamar, to bih uradila. Svrsishodan komentar bio bi da nije u redu objavljivati sliku bolesne žene, i s tim se slažem. Ne daj bože da se nađem u situaciji u kojoj je bila Usnija i s takvom kratkom kosom pred kraj života, ni ja ne bih volela da neko objavi takvu moju fotografiju – rekla je Neda i objasnila zbog čega je spornu fotografiju postavila na Tviter.

– Krenula sam na put kad me pozvala jedna novinarka i saopštila mi da je Usnija preminula. Stegnula sam volan i rekla: ‘Ne’. Iz te zatečenosti poželela sam i javno da se oprostim od nje, porukom na Tviteru. Imala sam jedino tu sliku u telefonu, ali nisam razmišljala kako nas dve izgledamo na njoj. Tu fotografiju sam kasnije obrisala s Tvitera, ali ću je u svom mobilnom čuvati dok sam živa – ispričala je Neda tada.

Neda Ukraden (71) traži muža, ali ne da mu bude mama, već da mu se divi dok je on zasmejava

Izvor: Nova.rs.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

87 Shares
Share via
Copy link