Beograd Magazin

Beograđanka traži muža, oglas okačila na banderu, a uslovi će vas oduševiti (FOTO)

oglas

Kako pronaći ljubav u današnje vreme? Jedna Beograđanka se odlučila da ljubav potraži na jedan neobičan način, putem oglasa zalepljenog na banderi.

Poštena, skromna devojka, zdrava, obrazovana i ostvarena, od 25 godina, prijatnog izgleda, traži momka sličnih godina koji želi da se ostvari kao suprug i otac i da provede život sa lojalnom osobom koja je spremna da bude najbolji prijatelj i podrška i u najtežim trenucima u životu, glasi početak oglasa zalepljenog na banderu kojim jedna Milica traži muža.

U tom svom oglasu Milica je lepo napisala šta želi i naglasila da joj nije bitan ni fizički izgled, ni imovno stanje mladoženje već istinske vrednosti na kojima bi trebalo da počivaju brak i porodica.

Osim toga Milica je oduševila prvo Beograđane a onda i ostatak Srbije jer u njenom oglasu nema ni v od virtuelnog.

Međutim, iako joj to nije bila namera, vrlo brzo je završila na društvenim mrežama gde je njena objava sa bandere počela da se deli kao luda.

Milica dodaje i da joj je važno da kandidat bude pošten, vredan, zreo i stabilan muškarac koji želi porodicu. Osim toga, Milica traži nekog ko je “u kontaktu sa svojim osećanjima”.

– Život je kratak, ne propustite šansu da upoznate osobu o kakvoj možda sanjate, ako Vam je dosta nepoštenih, nezrelih devojaka, sponzoruša, onih koje ne znaju šta žele…”, piše Milica i poziva momke da joj se jave na mejl adresu navedenu u oglasu uz obavezno motivaciono pismo u kojem bi udvarači trebalo da navedu zbog čega zaslužuju šansu za izlazak sa ovom Beograđankom.

Vrlo brzo njenom oglasu Miličina odvažnost da nađe muškarca sa kojim će provesti život, ali i sve ono što je navela u oglasu oduševilo je korisnike društvenih mreža, koji su ga proglasili “najlepšim oglasom u Beogradu”.

– Svaka joj čast! Veoma originalna, pametna, hrabra… svaka joj čast, neka joj je sa srećom…bravo devojko! -,

-Skidam kapu i svu sreću ovog sveta -,

-Čoveče… ima još nade, možda još nismo skroz potonuli u ambis…-,

– Sa 25 godina devojka tačno zna šta želi, akcenat je na porodičnim vrednostima. Ja lično poznajem nekoliko takvih devojaka ali je svakako hrabrost dati oglas i krenuti u klasifikaciju istih. Verujem da će se sve ostvariti, što željno priželjkujemo samo ne treba odustati niti spuštati kriterijume. I zato budi hrabra i dosledna sebi, a onaj pravi će to prepoznati!-

-Svaka čast ovoj devojci. Želim joj sreću i neka je Bog dragi čuva!-,

-Devojke, budite kao Milica.. danas je biti Milica jako retko…i za svako poštovanje..-,

-Krenule mi suze od emocija da nas ima još normalnih. Svu sreću želim! Momci, pokažite se!!! – pisali su korisnici.

Tražim muža ponovo u Novom Sadu

Izvor:B92.net

OGLAS

187 Shares
187 Shares
Share via
Copy link