Srbija Vesti

Nebojša Stefanović pred sednicu GO SNS podneo ostavku na mesto predsednika beogradskih naprednjaka

nebojsa-stefanovic
Foto: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

Narodni poslanik i član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio ostavku ministra odbrane Nebojše Stefanovića na mesto predsednika beogradskog odbora te stranke.

On je uoči Glavnog odbora najveće stranke rekao da će se videti ko će biti predsednik Gradskog odbora SNS u Beogradu.

„(Vučić) upravo čita njegovu ostavku… Kod nas je demokratija na delu, svako može da kaže svoje mišljenje“, naveo je Đukanović.

Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) održava danas sednicu u Beogradu na kojoj bi trebalo da razmotri ujedinjenje sa Srpskim patriotskim savezom (SPAS) Aleksandra Šapića ali i o kadrovskim promenama u SNS.

Vučić je ranije potvrdio da će na sednici Glavnog odbora SNS biti reči o ujedinjenu sa Srpskim patriotskim savezom, ali i o „problemima unutar stranke“.

„Naravno da ćemo za razliku od drugih da razgovaramo i o svojim unutrašnjim problemima, nemate porodicu koja nema probleme, tako ima i kod nas u SNS i to moramo da rešavamo“, rekao je Vučić.

Na pitanje da li će pojedini ministri biti pozvani na odgovornost, on je rekao da ne zna šta znači to pozvani na odgovornost, dodajući da mogu biti pozvani na svakoj sednici bilo kog Glavnog odbora ili Predsedništva.

Početak sednice zakazan je za 10 časova u Kombank dvorani.

Kako su najavili naprednjaci, sednicu će otvoriti predsednik SNS posle čijeg obraćanja će zasedanje biti zatvoreno za javnost.

Izvor: Beta

Ministar Neša je pozvan na Bal vampira 29. maja da bude ponižen i raščinjen

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

235 Shares
235 Shares
Share via
Copy link