Srbija Vesti

Tuča na izboru za prvog naprednjaka grada Niša, momci s kapuljačama specijalni gosti

naprednjaci nis tuca

Među niškim članovima i funkcionerima Srpske napredne stranke ponovo je izbio fizički incident, koji je ovog puta okončan intervencijom policije.

U prostorijama mesnog odbora ove partije za opštinu Medijana došlo je do koškanja i fizičkog sukoba više naprednjaka zbog neslaganja sa rezultatima glasanja, gde je, kako saznaje N1 iz izvora u niškom SNS-u, jedna grupa pokušala da otme zapisnike.

U prostorijama mesnog odbora ove partije za opstinu Medijana došlo je do koškanja i fizičkog sukoba više naprednjaka zbog neslaganja sa rezultatima glasanja, gde je, kako saznajemo, jedna grupa pokušala da otme zapisnike.

Ovoga puta su učestvovali i “momci sa kapama i kapuljačama”, piše Niška inicijativa, navodeći da su zbog ovog incidenta prisutni završili veče davanjem izjava u policiji.

Još nema vesti iz policije, kojoj je upućen zahtev za informacije o incidentu koji se, kako saznajemo, dogodio u ponedeljak uveče.

Niška inicijativa navodi da je imala uvid u snimak samog incidenta, na kome se vidi otimanje zapisnika, kao i više lica sa kapuljačama i naočarima na glavi. Prepoznaju se funkcioneri opštine Medijana, JP Pošta, Sportski centar Čair, EPS.

U niškom SNS-u su, podsetimo, u toku izbori u mesnim odborima pred finalno odlučivanje ko će biti “prvi naprednjak grada Niša”. Među vladajućima je godinama unazad više struja koje često ulaze u sukobe, zbog čega su bili kritikovani i od strane predsednika SNS Aleksandra Vučića.

Naprednjaci su se potukli i krajem prošle godine, kada je jedna osoba povređena.

Izvor: N1

Kragujevčanka raskantala kolonu naprednjaka koji su od sramote spuštali pogled (VIDEO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

34 Shares
Share via
Copy link