Magazin

Kragujevčanka raskantala kolonu naprednjaka koji su od sramote spuštali pogled (VIDEO)

sns kolona

Niko i nigde ne bi trebalo da se plaši vlasti, pa tako ni građani Srbije. Kukavice su jake samo u gomili, a jedna Kragujevčanka je to i dokazala.

Naime, ona je sama pratila kolonu naprednjaka organizovano doveženih u Kragujevac i prilično oštro se verbalno s njima sukobila.

Snimak je pomalo i nadrealan, jer je kolona puna naprednjaka većinom ćutala i postiđeno išla svojim putem, dok im je žena držala lekciju.

U prvom video snimku gospođa je držala lekciju policiji koja je obezbeđivala SNS autobuse, a kojoj je bilo izuzetno neprijatno. Zatim sledi drugi video snimak u kojem žena prati kolonu naprednjaka i govori ono što većina građana misli o vladajućoj partiji.

– Mafijaški narko kartel troši narodne pare, dovlači narod u Kragujevac, a ovaj ovde kaže jedi go*na, evo vidite kako udara. Gledajte da ih zapamtite, sad ćete da vidite kako udara i napada me – istakla je gospođa na snimku, kojoj je jedan naprednjak pokušao da izbije telefon iz ruke.

U raspravu se uključila jedna SNS gospođa koja je rekla da žena koja snima „njih izaziva“. Ostali naprednjaci pokušali su da se sakriju od kamere, uz pomoć balona.

– Ja samo pitam kako vas nije sramota da trošite narodne pare, ko vam je platio da dođete ovde i ko vam je platio prevoz? Ko vam je platio? Uzimate pare od bolesne dece. Evo, ovaj što me napada i što ga pitam da li ga je sramota što troši narodne pare, sad se krije. Ako radi ispravnu stvar, zašto se krije? – upitala je gospođa, dok je napadač koji je hteo da joj izbije telefon iz ruke krio lice iza balona.

U raspravu se uključio još jedan naprednjak koji je rekao ženi sa snimka da „davi kuče“ (koje je šetala sa sobom), na šta mu je ona odgovorila „vi davite Srbiju“.

Izvor: Direktno

Ranka je odbila da ide na skup SNS, mesecima je doživljavala torturu, pa pokrenula lavinu (FOTO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

221 Shares
221 Shares
Share via
Copy link