Mladenačke torte su sve traženije, a Novi Sad ima veoma dobre poslastičare koji mogu da izađu u susret i najizbirljivijim. Torte na spratove, brojne dekoracije, čokoladne ili voćne torte, svadbeni kolačići… Zahteva je sve više. Ovo je naš izbor od 5 najlepših svadbenih torti.

Vanilica

torta-1

Ova raskošna torta je idealna za velika venčanja. Predstavlja pravo buđenje proleća.

Kristina

poslasticarnica-kristina-mladenacka-torta

Sve više su u modi svadbene torte koje nisu klasične bele boje sa pokojim cvetom različite boje. Ukoliko pripremate svadbu koja nije tradicionalna, ova mladenačka torta u crno beloj kombinaciji je stvorena za vas.

Posh weddings

posh-torta

Torta kao stvorena za sve romantične duše, sa detaljima koji odišu elegancijom. Sa jednim pogledom na nju stičete sliku o večnoj, bajkovitoj ljubavi.

Vremeplov

vremeplov-mladenacka-torta

Ako ste planirali malo, intimno venčanje, ova torta je pravi izbor za vas. Jednostavna, a opet posebna i elegantna, savršena je za prolećno venčanje.

Raljić

tortaaa1

Na prvi pogled vam će se učiniti da je ovo klasična svadbena torta, međutim ova torta ima toliko detalja koji prosto odišu senzualnošću i čine odličan spoj.

Zavirite u slatki svet novosadskih poslastičarnica >

Jeste li posetili ŽENSKI ADRESAR?
Podeli
Milica Popić
Veliki zaljubljenik u putovanja, shopping i knjige. Inženjer prehrambenih tehnologija koji je uvek u pravu. Plaši se buba, glasina i stomačnog virusa.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here