Lifestyle Magazin

Ovih 6 dama najbolji su dokaz da najveće lepotice dolaze iz Novog Sada (FOTO)

novosađanke
Foto: Preuzeto sa Nova.rs

2. Kada pogledamo ovih 6 dama jasno nam je zašto se kaže da iz Novog Sada dolaze najveće lepotice
3. Ne kaže se za džabe da najlepše žene dolaze iz Novog Sada, ovih 6 dama to i potvrđuje

Za devojke iz Novog Sada neretko se čuje da su najlepše u Srbiji, možda i šire. Šest dama koje su danas uspešne i poznate, neke čak i u svetu, izdvajaju se po zanosnoj lepoti, plene šarmom i harizmom, a zajedničko im je i to da su sve – upravo iz Novog Sada, piše Zadovoljna.rs.

Nina Seničar

Uvek elegantna i sređena, Nina privlači pažnju gde god da se pojavi, a njena izdanja sa crvenih tepiha su priča za sebe. Zna kako se nose raskošne haljine u kombinaciji sa diskretnim nakitom.

Nina je diplomirala ekonomiju na Univerzitetu Bokoni u Milanu, a od 2012. živi u Los Anđelesu. Krasila je naslovnice brojnih modnih magazina. Okušala se i u glumi, a imala je i glavnu žensku ulogu u akcionom filmu Cafe Con Leche, koji se snimao u Meksiko Sitiju. Nedavno se udala za svog dugogodišnjeg partnera, američkog glumca Džeja Elisa, sa kojom ima ćerku.

Tamara Kalinić

Tamara važi za jednu od najuspešnijih u svom poslu. Poznata je širom sveta, a njeno ime se našlo i na Tajmsovoj listi 100 najuspešnijih influensera. Odavno je napustila Srbiju, a svoju karijeru gradi u Londonu, Parizu i Milanu.

Njen stil bi mogao da bude tema neke modne enciklopedije, uvek je sređena po poslednjim trendovima i nosi najskupocenije dizajnerske torbe, ali i nakit.

Nataša Bekvalac

Ne nazivaju je bez razloga „novosadskom barbikom“. Pored talenta za pevanje i uspešne karijere, Nataša Bekvalac se može pohvaliti besprekornim tenom, kosom, ali i modernim stilom.

Kada je reč o autfitima za nastup, pevačica uvek bira seksi i atraktivne komade, dok je u privatnom životu sklonija svedenom stilu odevanja.

Ena Čubrilo

Od kada se pojavila na javnoj sceni, Ena Luna je prikupila simpatije većeg dela publike. Njene modne kombinacije su inspiracijama mnogim devojkama u Srbiji, a pored autentičnog stila odevanja, Ena je poznata i po luksuznim putovanjima na koja često ide sa prijateljima.

Kako je i sama rekla u prvim videima koje je snimila, zbog posla influenserke, napustila je dugogodišnje radno mesto u jednoj firmi, nakon čega se totalno posvetila modi.

Tatjana Jovanović

Još jedna plavuša iz Novog Sada koja nas je kupila svojim lepotom, ali i dobrim kulinarskim receptima, nije tek onako na ovoj listi. Mama dvoje dece, influenserka i blogerka, Tatjana Jo je poznata žena u modnom svetu.

Njeni vlogovi i videi o receptima, na društvenim mrežama imaju stotine lajkova, a ona je veoma brzo nakon prvog videa stekla veliku popularnost.

Kristina Jezdić

Bivša modna kreatorka, danas uspešna poslovna žena, Kristina je veoma popularna među influenserkama. Nju često možemo da sretnemo u društvu Ena Lune, Tatjane Jo i Zorane Jovanović, sa kojima najčešće putuje i posećuje modne događaje.

Ako bacite pogled na njen Instagram profil, videćete brendirane modne komade, odmore na najluksuznijim svetskim destinacijama, ali i dosta fotografija sa njenim psima, o kojima je dosta puta govorila preko Instagram storija.

Izvor: Nova.rs

Da li je ona najzgodnija Novosađanka? Supruga holivudske zvezde pokazala perfektnu figuru

OGLAS

106 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap