Magazin

“Na terasu mi je pao komšinicin krvavi uložak”: Zgrada iz pakla u kojoj žive najgore komšije u Srbiji

blokovi-novi-beograd-zgrada-zgrade-mondo-goran-sivacki-4-
IZVOR: MONDO/GORAN SIVAČKI, ilustracija

Komšiluk zaista može da bude velika i bitna stavka u životu. Može vam praviti suvišne probleme, a sa druge strane u njima, ukoliko ste srećne ruke, možete pronaći razumevanje i podršku za sve one srećne i nesrećne životne trenutke.

Komšiluk mora pronaći zajednički interes kako bi stambenu zgradu održavao u korist svih stanara. Od održavanja samog objekta, saniranja kvarova, pa sve do higijene.

Tako je na Reditu osvanula poruka u ulazu zgrade koja je privukla pažnju forumaša.

“Poštovane komšije, molimo vas da obratite pažnju na čistoću zgrade, da ne bacate smeće sa svojih balkona, u hodnicima zgrade, da ne pljujete po liftu, jer sve su to zajedničke prostorije, zgrada je u totalnom haosu”, piše na papiru zalepljenom na ulaznim vratima zgrade.

Ovo je bio dovoljan povod za korisnike ove društvene mreže da u komentarima pišu svoja dragocena iskustva, a jedan se zaista izdvojio u tom mnoštvu.

“Kad mi je pao na terasu komšinicin krvavi uložak shvatio sam da je vreme da prestanem da verujem u dobroćudnost ljudi. Gamad i stoka, to baca pikavce, piksle, mrve… da ne pričam o komšiji što doživljava vodeni park 3 sprata iznad, stvarno treba da se prodaje uputstvo za upotrebu stana, pa da se objasni da odliv za vodu na terasi nije za cunami pranje terase crevom, i nalivanje vode već za kišnicu, čast terasama koje su povezane na kišnu kanalizaciju, al ne kapiram kako to ljudi ne razumeju, bukvalno vodopad prljave vode. U džungli ima više reda, sreće mi”.

Imate li vi neku priču koja oslikava odnose u komšiluku?

Fini komšiluk solitera na Voždovcu: Poštovani narkomani, molimo vas da ne bacate špriceve kroz prozor

Čitajte Luftiku na Google vestima

81 Shares
Share via
Copy link