Novi Sad Recepti Vesti Novi Sad

Top 10 najboljih sendviča u gradu

Pausa

U kafe baru Pausa na bulevaru Oslobođenja prave odlične sendviče, slične kao u Corso-u. Nema neke velike razlike, osim što smo u Pausi brze usluženi i što je sendvič bio topao. Cena bi možda mogla biti manja. Ocena 4.

pausa-sendvic-ocene
Izvor: Privatna arhiva

Barbara

U lokalu Barbara u Mercatoru preporučujemo sendvič Stevčina vratolomija. Radi se o sendviču sa piletinom i karijem, koji će vas sigurno zasititi. Konobar izuzetno ljubazan, spreman da vam objasni šta tačno ide u koji sendvič. Ocena 5.

sendvic-merkator-barbara
Izvor: Privatna arhiva

Stevča soul food

Iz Stevče nam je sendvič stigao na kućnu adresu, pošto je dostava u centru grada besplatna. Odlično je što imaju veliki izbor sendviča, po pristupačnim cenama. Ocena 4.

stevca-sendvic-ocena
Izvor: Privatna arhiva

Flying Dutchman

Ovde će vas obavezno pitati želite li šolju toplog mleka uz sendvič, što vam toplo i preporučujemo. Možete poneti sendvič ili ga pojesti ovde, a na meniju je nekoliko vrsta. Od klasičnih sa kulenom i šunkom, do vegeterijanskih, sa grilovanom piletinom i povrćem. Nema greške. Ocena 5.

flying-dachman-(1)-sendvici
Foto: Jovana Rakić ©

Play

U kafe baru Play koji je otvoren nedavno, kuhinja je odlčna. Sendvič nas je prijatno iznenadio, bio je ukusan, sa dosta salate, kifla sveža, i konobar ljubazan. Jedina zamerka je što su cene nešto više, ali zaista vredi. Ocena 5-.

play-sendvic-ocena
Izvor: Privatna arhiva

Pogledajte gde su najbolje i najgore palačinke u gradu

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


302 Shares
302 Shares
Share via
Copy link