Novi Sad Recepti

Top 10 najboljih sendviča u gradu

Odmah da vam kažemo, ovo istraživanje nije bilo lako. Koliko samo vrsta sendviča postoji, i gde ih sve možete kupiti? Od pekara, restorana, kafića, trafika, prodavnica brze hrane, picerija, palačinkarnica – skoro svuda se na meniju nađe i bar nekoliko vrsta sendviča. Indeks, tost, garnirani sendvič, integralni, sa pečenicom, sa piletinom, sa kulenom, sa kajmakom, postan, vegeterijanski – mogli bismo ovako u nedogled. Mi smo pokušali da obiđemo od svega po malo, da probamo svuda ponešto. Ovo je rezultat našeg pohoda na sendviče u Novom Sadu.

Balans

Ovo je prvenstveno palačinkarnica, ali tu je i nekoliko vrsta sendviča. Nisu loši, ali je salata bila malo suva, dok je kifla bila sveža, čak i uveče. Dosta dobar odnos cene i kvaliteta. Ocena 3+.

balans-sendvic-ocena
Izvor: Privatna arhiva

Corso

U lokalu u centru grada možete otići na doručak i poručiti sendvič, nećete se pokajati. Ima nekoliko vrsta, a na slici je velika porcija sendviča sa piletinom. Uksan, topao, svež, obilan obrok, samo smo nešto duže čekali zbog gužve. Ocena 5-.

corso-sendvic-ocena
Izvor: Privatna arhiva

Kafemat

Lokal kod Spensa, poznat po dobroj kuhinji, nije nas razočarao ni sendvičem. Doduše, porcija je nešto manja, ali sasvim dovoljna za doručak. Zamerka je što je piletina bila malo suva, ali je zato kifla bila sveža i ukusna kao i nadev. Ocena 4.

kafemat-sendvic-ocena
Izvor: Privatna arhiva

Idi na sledeću stranu>>>

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

komentar

Klikni da objaviš komentar

303 Shares
303 Shares
Share via
Copy link