Kafei

Gde možete popiti kafu sa ukusima u Novom Sadu?

Ljubitelji kafe u Americi mogu naručiti “Dark barrel latte” kafu s ukusom piva, mešavinu espresa, karamele i tamnog bezalkoholnog piva. Dok ovaj novi trend ne stigne u Novi Sad, predlažemo 5 lokala u kojima možete uživati u kafi s ukusom ruma, karamele, čokolade, lešnika, lubenice, kokosa i drugih:

Sweet dreams Choco Bar

Ovaj lokal ima u ponudi nekoliko ukusa koji se mogu dodati u osvežavajuće hladne ili tople specijalitete od kafe. Cene se kreću od 160 do 190 dinara. Iz Sweet Dreams Choco Bara predlažu Ice coffee s karamelom, lešnikom, zatim kombinaciju čokolade i višnje i Mocha kafu sa karamelom, belom ili crnom čokoladom.

kafa-ukusi-nes

Mamut Pub

– Gosti nam najviše traže kafu s ukusom lešnika –  kaže konobar iz Mamut paba Nikola Boškov i dodaje da su popularni ukusi kokosa i vanile, a da mušterije slabije traže kafe sa aromom ruma, karamele i badema. Cena ove kafe je 137 dinara.

Porta

Porta osim dobre lokacije i prijatnog ambijenta, Novosađanima nudi preko 30 različitih ukusa koje stavljaju u kafu. Neke od njih su karamela, vanila, čokolada, a mogu se dodati u Espresso, Ness i  Ice coffee. Cene se kreću od 120 do 200 dinara.

Wake Up Juice bar

U Wake Up Juice baru ljubitelji dobrog ukusa mogu, osim prirodnih sokova poručiti i kapućino, Ness ili Mocca kafu s ukusom badema, lešnika, vanile, čokolade i karamele. Cene su od 188 do 228 dinara.

kafa-sa-ukusima-wake-up

Macchiato

Poznati novosadski Cafe Macchiato koji postoji još od 1995. godine svojim mušterijama nudi preko 30 različitih aroma koji se mogu dodati u Ness ili Ice coffee. Cena takve Ness kafe je 70 dinara , a Ice coffee iznosi 166 dinara.

 

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
59 Shares
Share via
Copy link