Kafei Lifestyle

Najbolja mesta za sedenje i rad u Novom Sadu

Mnogi kafići u Novom Sadu imaju besplatan Wi-Fi, ali samo u nekima od njih možete dobiti idealne uslove i inspiraciju za rad na računaru.

U našem gradu postoji posebna kultura ispijanja kafa i nju poštuju svi kafići. Ono što smo ovog prilikom ocenjivali jesu udobnost, mir, besplatan i dobar Wi-Fi, dostupnost utičnica, jer su to neophodni uslovi koje neko mesto mora da poseduje kako bi bilo dovolno inspirativno za rad na računaru, pogotovu za jednog blogera ili novinara.

Kafa i kafa

kafa-i-kafa
privatna arhiva

Još jedno mesto za sve ljubitelje kafe, jer je već poznato “No coffee, no work”. A da biste uspešno završili posao treba vam udobna fotelja i ukusna kafa. Kafa i kafa je još jedno inspirativno mesto u Novom Sadu, kao stvoreno za blogere i novinare i za rad na računaru, jer imaju i dobar Wi-Fi, ali i utičnice na pravom mestu.

Radno vreme: radni dan 7-23h nedelja 8-23h

Wi-Fi šifra: bezsecera

Adresa: Slovačka 17

Loft – Coffe and Lounge bar (kod studentskog grada)

love-loft
privatna arhiva

Uz Mocha kafu u Loft kafeu inspiracija za rad je brzo došla. Ambijent je prijatan, Wi-Fi dobar, a utičnica je taman na pravom mestu. Udobnost je zagarantovana, kao i kvalitet usluge.

Radno vreme: 7h – 23h

Wi-Fi šifra: loveloft

Adresa: Stražilovska 37

Kafeterija

kafeterija-kafa
privatna arhiva

Prepoznatljivo mesto na koje mnogi Novosađani odlaze kako bi radili na računaru. Bilo da sedite napolju ili unutra očekujete udoban ambijent i dobru uslugu. Za svakog blogera je najvažnije da je Wi-Fi u kafiću dobar, a ovde to jeste slučaj. Kafeterija je vrlo inspirativno mesto za novinare i blogere.

Radno vreme: 7-23h vikendom 8-24h

Wi-Fi šifra: hoceskafu

Adresa: Kralja Aleksandra

Coffee to go

koffe-to-go
privatna ahriva

Ovaj lokal je idealan za sve one koji obožavaju sitne detalje koji život znače. Udobne fotelje i dobar Wi-Fi su ono na šta blogeri i novinari prvo obrate pažnju. Miris cveća i brojne poruke na zidovima će vas inspirisati za rad. Poruka na jednoj tabli nam je privukla pažnju “Opiši život u jednoj reči – Izbor”.

Radno vreme: ponedeljak- četvrtak 6-23h petak-subota 6-23:30h nedelja 9-23h

Wi-Fi šifra: newvisions

Adresa: Sremska 2

Gerila

kafa-gerila
privatna arhiva

Gerila je poznato ime u Novom Sadu, ali nova Gerila nudi različite mogućnosti, pa je tako prilagođena i nama blogerima i novinarima. Internet je dobar, a i utičnice su na pristupačnim mestima. Preko dana je veoma mirno i inspirativno mesto za rad i uživanje.

Radno vreme: 9 -1h vikendom 9-3h

Wi-Fi šifra: novagerila

Adresa: Trifkovićev trg 3

Skipper

skipper-kafa
privatna ahriva

Sve je lepše uz vodu, a najlepše je pored Dunava, jer Dunav je naše more. Uz pogled na reku, najlepši most i Frušku goru inspiracija dolazi sama. Ono što najviše prija jeste udobnost i svež vazduh, a zanimljivo je da je i Wi-Fi dobar čak i na reci.

Radno vreme: 8-23h

Wi-Fi šifra: skipper1

adresa: Ribarsko ostrvo

Absolut

apsolut-kafa
privatna arhiva

Jedna od najlepših terasa za sedenje, razmišljanje i rad. Pogled na centar, Katedralu, Gradsku kuću i prolaznike budi inspiraciju. Mir, svež vazduh i udobne stolice, ali i dobar Wi-Fi signal, po svemu drugačije i posebno mesto za blogere i novinare.

Radno vreme: 9-1h

Wi-Fi šifra: absolut021

adresa: Zmaj Jovina 12

Organic Factory

organic-factory
privatna arhiva

Novine po podu, na stolu, kao dekracija, drveni enterijer, sveće u stolu, sve u svemu jedan kreativan haos koji podstiče upravo to, kreativnost. Raditi, piti kafu i jesti u Organic Factoriy u Novom Sadu predstavlja pravo zadovoljstvo. Ovom mestu se najviše raduju kreativci, ali i ljubitelji organske i ukusne hrane.

Radno vreme: 7-15h, nedelja neradna

Wi-Fi šifra: volimorganic

adresa: Narodnog Fronta 21

Više o najboljim kafama u Novom Sadu

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Ovo je verovatno reklama a ne istrazivacko novinarstvo! Loft odlicna kafa ali puno studenata, wifi neupotrebljiv a signala za telefon jedva da ima!!!

generic vignette (DESK luftika.rs)
473 Shares
473 Shares
Share via
Copy link