Kafei Lifestyle

Kafa i kafa – omiljeno mesto u novosadskom komšiluku

Za sve ljubitelje čudesnog napitka i hedonizma, kafe i udobnog ambijenta, otrivamo još jedno takvo mesto u Novom Sadu. Zove se Kafa i kafa, a za nju kažu da je omiljeno u novosadskom komšiluku.

kafa-sok
Kafa i kafa

Kada uđete u Kafu i kafu prvo primetite neobičan ambijent. Nama su pažnju privukli lusteri u obliku tegli napunjenih pravom kafom, a oni su delo vlasnika Ilije Srdića. On nam je otkrio da je o svakom elementu u enterijeru vodio posebno računa. Na policama se nalaze knjige koje uvek možete poneti sa sobom, ako niste uspeli da ih pročitate do kraja uz kafu i vratiti kad završite. Tu je i odeljak za decu, različite slikovnice, a uskoro će Kafa i kafa imati posebno mesto za namenjeno mališanima, gde će slobodno moći da crtaju po zidovima i uživaju sa svojim roditeljima.

kafa-i-kafa-novo
kafa i kafa

Vlasnik ovog mesta je, kako kaže, putovao po inostranstvu i došao na ideju da sve ono zanimljivo što je video napravio i u Novom Sadu.

– Želeo sam nešto drugačije, nešto što je falilo našem gradu, ovom kraju, zato sam otvorio lokal na mirnom mestu u Slovačkoj 17, na uglu Slovačke i Bulevara, a vrlo brzo je Kafa i kafa postalo omiljeno mesto u komšiluku – kaže vlasnik Kafe i kafe Ilija i dodaje da ovde Novosađani dolaze da se opuste, da pišu, čitaju, ćute i uživaju uz kafu ili ceđene voćne sokove.

kafa-menta
kafa i kafa

Ljudi ovde svraćaju sa jednim ciljem, da slave hedonizam, uživaju u čarobnom napitku koji nas drži budnim, sede u prelepoj bašti, a mogu da dođu sa prijateljima, sami, ali i da povedu svog kućnog ljubimca. U Kafi i kafi nude 8 vrsta kafa, a kafa je 100% Arabica, zatim 100% prirodne ceđene sokove, senviče i buhtle, kao loyalty program za sve stalne goste. Ukoliko još niste posetili ovo novo mesto u našem gradu, savetujemo vas da proverite zašto je omiljeno mesto u komšiluku, a ako tražite mir u Novom Sadu i uživanje uz kafu mi vam Kafu i kafu toplo preporučujemo.

Više o najboljim mestima za kafu i rad u Novom Sadu

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
173 Shares
173 Shares
Share via
Copy link