Dogadjaji Moda Street Style

Na ovakvoj reviji još niste bili

Ukoliko ste sinoć bili u Pašićevoj ulici mogli ste da prisustvujete jednoj neobičnoj reviji mode. Na improvizobanoj pisti nisu šetale manekenke, ali je zato garderoba bila i više nego kvalitetna. Našao se tu i Cavali i Moschino, a butik „Polka Dot Vintage“ Novi Sad predstavio nam je svoje najnovije odevne kombinacije.

polka-dot-vintage-natasa-tot

Ovo je butik polovne garderobe ispred kojeg je Nataša Tot kao organizatorka i vlasnica predstavila reviju pod nazivom “Moda je prolazna, stil je večan”

– Ideja revije je da promovišemo haljine za mature, svadbe, za novogodišnju noć. Sva garderoba je iz Velike Britanije i ponosni smo što imamo veoma lepu ponudu poznatih modnih brendova kao što su Moschino, TBA, Monsoon kao i Cavalli – rekla je Nataša za Luftiku.

polka-dot-vintage-cavalli

Ona kaže da je srećna jer ima prijatelje koji su uvek tu da joj pomognu u organizaciji kao što je to bilo i ovaj put. Revija je veoma brzo organizovana a puna sala i veliki odziv pokazali su da Novi Sad zna da ceni lepu i kvalitetnu “vintage” garderobu, kojoj je i cena više nego pristupačna.
polka-dot-vintage-moda-za-decu

Modnom pistom Foto kina i video saveza Vojvodine, gde se revija i održavala, prošetali su modeli različitih generacija. Haljine iz kolekcije su podjednako i sa stilom nosile i devojčice i devojke a najveće oduševljenje publike je bilo kada se pojavila gospođa u cvetnoj svilenoj haljini.

polka-dot-vintage

Sva garderoba sa revije je izložena u butiku koji se nalazi u Pašićevoj ulici broj 32, a pored odevnih predmeta možete pronaći tašne i aksesoare.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku