Poznati Vesti

Monika Beluči u tajnoj vezi sa Timom Bartonom

monika i tim
Foto: JEFF PACHOUD / AFP

Italijanska glumica Monika Beluči i filmski producent Tim ​​Barton već četiri meseca su u tajnoj vezi, javlja „Daily Mail“, a prenosi N1.

Par se prvi put sreo pre 16 godina, ali se navodi da su počeli da se zabavljaju nakon što su se videli na „Lumijer“ filmskom festivalu u Lionu u oktobru, prenosi „Daily Mail“.

Monika (58), koja je bila počasni gost festivala, uručila je Timu (64) nagradu za životno delo na sceni otprilike u vreme kada su oni postali par.

„Paris Match“ piše da su se Monika i Tim „nakratko sreli na stepeništu Palate festivala u Kanu 2006. godine, ali su se tek šesnaest godina kasnije, iza kulisa drugog festivala, zbližili“.

Monika je sama otkako se 2019. rastala od umetnika Nikolasa Lefevra. Prethodno je bila udata za Vensana Kasela od 1997-2013.

Bivša manekenka upoznala je Kasela 1996. godine na snimanju filma „Appartement“ Žila Mimunija. Imaju dve ćerke, Devu, koja je rođena 2004. godine, i Leoni, koja je na svet došla 2010. godine.

Bili su zajedno tri godine pre nego što su se venčali na tihoj ceremoniji u Monaku, na francuskoj rivijeri.

Monika je govorila o ljubavi u intervjuu za Paris Match još 2011. kada je još bila u braku sa Kaselom, priznajući da za nju „nema racionalnosti“ kada su u pitanju veze.

Rekla je: „Nose me trenutak i instinkt. Nema racionalnosti, samo emocije. Voliš ili ne voliš“.

Čortanovci postaju hit destinacija leta, a glavni mamac biće Monika Beluči

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

40 Shares
Share via
Copy link