Film

Mlađi referent, nova De Nirova komedija

Kako izgleda moderna žena 21. veka? Ona je bogata, ima svoju kompaniju, ćerku, i muža koji je vara. Oskarovka En Hetvej je vlasnica modnog onlajn časopisa, a Rober de Niro njen novi pripravnik. Kako se 70-godišnjak snalazi sa USB-om, lap topom i digitalnom tehnologijom, ovaj glumac pokazaće nam na urnebesan način.

Na trenutke će vam oči biti pune suza od smeha, a na trenutak će vas raznežiti scene u kojima De Niro teši svoju šeficu,  i uči je o bitnim stvarima o životu, kada ona zaboravi na njih. Rediteljka Nensi Majers uz pomoć ovo dvoje sjajnih glumaca na veoma duhovit način prikazala je kako izgleda jedan tipačan dosadni dan penzionera, i sa druge strane koliko je teško održati upešan brak.

Ovo je komedija koja će vas sigurno nasmejati, pravi je izbor za opušteno popodne. Ipak, film će vas sigurno naterati i da se zamislite, i zapitate šta vam je zaista važno. Dok ne odete u Arenu, pogledajte trejler.

https://www.youtube.com/watch?t=127&v=3qZTM5B6W7I

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link