Film Top 10

Filmovi koji nas čekaju ovog leta

U bioskopu Arena Cineplex trenutno je u ponudi nekoliko zanimljivih projekcija. Tu je pre svega Ted 2, drugi deo komedije koja je 2012. godine osvojila svet. U nastavku najveće hit komedije za odrasle svih vremena, Set Mekfarlan vraća se kao scenarista, reditelj i glas glavnog lika u filmu.

Ted 2_687x386

Film Entourage, ili srpski rečeno Svita, dugo je očekivan film rađen po istoimenoj seriji sa HBO kanala. Ova serija proglašena je za najgledaniju u udarnim terminima, a radnja prati priču o odrastanju i probijanju kroz filmski svet Vineta Česina i njegovog društva. Nakon osam sezona, snimljen je i film koji od nedavno možete gledati u Areni.

Stiven Spilberg vraća se kao izvršni producent dugo očekivanog nastavka avanturističkog filma Park iz doba jure. Američki filmski studio „Universal Pictures“ objavio je da će novi film preći milijardu dolara od prodatih ulaznica nakon svega 13 dana, brže nego ijedno ostvarenje u istoriji. Požurite u Arenu, jer je ovo trenutno jedan od najgledanijih filmova u svetu.

Jurassic_World_687x458

Za one koji vole 3D avanturu, stiže San Andreas, mešavina drame i trilera. Film prati priču pilota helikoptera i spasioca Reja koji nakon stravičnog zemljotresa kreće iz Los Anđelesa u San Francisko sa svojom suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili ćerku jedinicu. Njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema.

Džordž Kluni ove godine u filmu Zemlja Budućnosti dolazi u ulozi Frenka, nekadašnjeg deteta genija koji zajedno sa pametnom i optimističnom tinejdžerkom Kejsi razotkriva tajne enigmatičnog mesta koje se nalazi negde u prostoru i vremenu i poznato je samo kao Zemlja Budućnosti.

Horor, rimejk iz 80-ih Poltergajst, Kućni duh stiže u Arenu u 3D izdanju. Priču o porodici čiju kuću u predgrađu opsedaju zli duhovi režirao je legendarni  Sem Reimi.

Za najmlađe tu su animirani filmovi Kod kuće i U mojoj glavi. Oba filma su sinhronizovana, i u 3D formatu.

U julu nas u Areni čeka Terminator, film koji nas vodi u 2029. godinu. Arnold Švarceneger u režiji Alana Tejlora, nastavlja borbu sa mašinama. Nemoguća misija, Otpadnička nacija, sa Tomom Kruzom stiže krajem sledećeg meseca. Pre toga, dolaze sinhronizovani Malci, odnosno The Minions, jednoćelijski žuti organizmi koji osvajaju decu, ali i starije širom sveta.

Minions_687x386

Nešto kasnije, 23. septembra očekuje nas premijera u Sava centru domaćeg filma Pored mene, reditelja Stevana Filipovića. Za fanove istorijskih filmova, dolazi film Daleko od razuzdane gomile koji nas vraća u doba viktorijanske Engleske. Nezavisnu, lepu i tvrdoglavu ženu su zaprosila tri potpuno različita muškarca, a radnja filma rađena je po adaptaciji istiomene knjige Tomasa Hardija. Ljubitelji Džejms Bonda moraće da sačekaju oktobar jer je tada zakazana premijera novog filma Spectre.

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

15 Shares
Share via
Copy link