Magazin

Vojska Srbije morala da demantuje pojavljivanje lažnog pukovnika i pilota na televiziji Pink

žasu
Printscreen

Vojska i rijaliti.

Sinoć je u emisiji „Narod pita“ na Pink televiziji gost bio Almir Asanović koji se u medijima predstavljao kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane.

On je tokom emisije govorio da je ludo zaljubljen u nekadašnju „zadrugarku“ Anu Ćurčić, a nekoliko puta joj je izjavio i ljubav.

Sada se oglasilo ministarstvo odbrane, koje je saopštilo danas da Almir Asanović, koji se u medijima predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane, nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio.

„Radi istinitog obaveštavanja javnosti i sprečavanja dezinformacija, Ministarstvo odbrane saopštava da Almir Asanović koji se u medijima predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio“, navedeneo je u saopštenju, a prenosi „Tanjug“.

Dodaje se da se imenovani u javnosti pojavljuje u uniformi Vojske Jugoslavije, s oznakama Vojske Jugoslavije, koje više nisu u upotrebi u Vojsci Srbije.

Sa portala Nova.rs podsećaju da je Almir u javnost dospeo i kao bivši muž Divne DNK, takođe nekadašnje učesnice ovog rijalitija.

Otvoreno pismo profesionalnih srpskih vojnika predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

Čitajte Luftiku na Google vestima

Reklama
Share via
Copy link