Magazin

Dok čeka donora bubrega, Milica je dobila bizarnu poruku: Mislila si da ćeš da preživiš, nadaj se maco

milica-adamovic
Foto: Instagram/milica.adamovic91

Milica Adamović, devojka koji traži donora koji bi joj dao bubreg, pre mesec dana sapštila je da je i treći donor odustao.

Tada je zamolila sve da dobro razmisle pre nego što joj se uopšte jave i da joj ne daju lažnu nadu jer ona želi da živi. Juče je, međutim, dobila i jednu jezivu poruku, koju prenosimo u celosti:

– Čuo sam da si bolesna i da ti treba bubreg. Ahahahahhaha, samo se ponadaj maco, zar stvarno misliš da je neko lud da ti ga donira? Ja ipak mislim da ti nećeš da preživiš, što znači da te neće biti. Malo si se ponadala, je l’, a? Da neko sebe uništi tako što će ti dati bubreg. Pa ti si onda stvarno glupa, ako si to mislila. Nećeš izdržati – glasio je sadržaj poruke koja je bila upućena Milici.

Milica je nakon primljene poruke apelovala na sve ljude koji imaju neki zdravstveni problem, a nekada budu u situaciji da prime ovakvu vrstu poruke, da je jednostavno odbace, piše Telegraf.

– Ako vam se to desi, razmišljajte da je ta osoba koja vam je to poslala prvenstveno nesrećna i usamljena i da joj je potrebna ozbiljna stručna pomoć. I nemojte da se kojim slučajem obazirete na takvu poruku, jer ste iznad toga i verujte mi dosta jači nego što mislite. Takođe, ako ne možete kojim slučajem da okrenete glavu, pričajte sa nekim, nemojte to u sebi gurati – napisala je Milica i dodala:

– Nažalost, moram da kažem i to da se o ovome malo priča, ne daj Bože da dođe do lošeg ishoda. Ne treba na ovakve stvari okretati glavu, nikako, jer isti sadržaj poruke može doći i do osobe koja je dosta psihički slabija.

Podsećamo, Milica je i sredinom avgusta ove godine otputovala u Istanbul sa Raisom Lošić koja je trebalo da joj bude donor, međutim, turska komisija je odbila ovu mogućnost i Milica se iz Istanbula vratila razočarana.

Prethodno ju je kontaktirao i Kristijan Golubović i rekao da i on želi da joj bude donor.

Milici je 2009. godine, kada je imala svega 18 godina, zbog pogrešnih dijagnoza odstranjen levi bubreg.

Kako Milica nema živog srodnika koji bi mogao da joj donira bubreg, jedina nada je da se transplantaciju uradi u inostranstvu.

Ovo je Nikola. On je svom bolesnom drugu Luki donirao bubreg i pola jetre

Čitajte Luftiku na Google vestima

184 Shares
184 Shares
Share via
Copy link