Magazin Vojvodina

Miladin iz Gospođinaca bionergijom leči pacijente, a „ordinacija“ mu je uvek puna (FOTO)

Miladin bioenergetičar
Foto: RINA

Verovanje u lečenje nekih stanja nekonvencionalnim putem oduvek je bilo uvreženo u narodu, ne samo u našoj zemlji, pa se mnogi radije obraćaju osobama koji svojom specifičnom energijom uspevaju da im pomognu, nego što će otići u klasičnu lekarsku ordinaciju.

To potvrđuje i slučaj Miladina Filipovića, koji tvrdi da bioenergiju, a svoju spefičnu sposobnost otkrio je sasvim slučajno, prilikom vežbanja u teretani.

Njegova priručna „ordinacija“ u vojvođanskom selu Gospođinci je gotovo uvek puna, a sugrađani kojima ovaj najpoznatiji seoski „lekar“ pomaže, imaju samo reči hvale za Miladina.

Otkrio da ima bionergiju kada su počeli mu se lepe predmeti po telu

Od trenutka kada je otkrio neverovatne sposobnosti da se na njega lepi sve, od čepova do šerpi i poklopaca, njegova trošna kuća postala je ordinacija ispred koje su redovi onih koji čekaju na pregled.

Miladin bioenergetičar 2
Foto: RINA

– Da imam bioenegriju saznao sam pre nekoliko godina sasvim slučajno dok sam vežbao u teretani u atlet majici. Odjednom je jedan čep od flaše odskočio i zalepio se meni na ruku.

Jedan moj drug je ušao na internet da vidi kako je to moguće i pronašao da se radi o bioenergiji. Probao sam i druge predmete koji su se isto tako lepili svuda po meni, na šta mi je on rekao da se sa mnom nešto dešava, započinje priču Miladin za RINU, a prenosi Espreso.

„Nabavi knjigu i leči ljude kako znaš“

Кako bi se uverio da je sa njim sve uredu, otišao je na posmatranje i preglede kod stručnih lica, koji su se nakon Miladinove demonstracije, kako kaže, potvrdili da on zaista poseduje bioenergiju.

– Doktorka Jelisaveta je primakla ruku, ali me nije dodirivala i pokušavala da oseti tu energiju i rekla da ja imam veliku količinu te nevidljive sile, kako je ona to osetila meni ni do danas nije jasno.

Кada sam preko odeće stavio ruku na njeno koleno osetila je toplotu i samo rekla ti imaš bioenergiju, nabavi knjigu i idi leči ljude kako god znaš i umeš – priča Filipović.

Uz sposobnost da pomogne ljudima, tvrdi da može da vidi auru

Sa saznanjem da je njegovo telo bogato bioenergijom krenuo je u čitanje literature o tome, a kasnije na nagovor komšija odlučio da im pomogne. Кako kaže, bilo je tu uspeha i u lečenju kičme, glavobolja i drugih zdravstvenih problema.

Miladin bioenergetičar 3
Foto: RINA

– Ja ljudima kroz celo telo ubacujem pozitivnu energiju, a izvlačim onu negativnu. Nju ne smem da dopustim da uđe skroz u mene već samo do lakta, a kada dođe taj trenutak ja suprotnom rukom tresem i izbacujem je vani – objašnjava on.

On ističe da pored sposobnosti da pomaže drugima pomoću bio energije, ima moć da vidi auru.

– Volim da kažem da mi je to od Boga dar i ja to ne naplaćujem i za to mi je svedok celo selo. Čak i sveštenici su mi rekli, da ako si nešto od Boga dobio, i što mi je dato treba dati i drugima – zaključuje Miladin.

Izvor: Espreso

Dobila glavobolju, onesvestila se i zaboravila 40 godina života: Lekari za sada nemoćni (VIDEO)

Share via
Copy link