Magazin

Kakva Megan Markl, kakva Opra Vinfri, gasite internete: Jovana Jeremić je kraljica drame! (VIDEO)

Nakon intervjua sa Oprom Vinfri, Megan Markl i princ Hari uzdrmali su svet, a sada je na društvenim mrežama apsolutni hit montaža razgovora voditeljke Jovane Jeremić i Opre.

Umesto sa Megan, Opra ovog puta razgovara sa Jovanom, a u videu izmontiran je deo Jovanine ispovesti u emsiji „Glamur specijal“, gde je plavokosa voditeljka kroz suze pričala o tome da nije bila đak generacije iako je to zaslužila.

Jovanina života ispovet tada je privukla veliku pažnju javnosti, pa se ovog puta o tome ispovedala Opri koja je ozbiljnim tonom ispituje i njenu priču svjim pitanjama i komentarima pokušava da dočara celom svetu.

Pomenuti video postao je viralan na društvenim mrežama, masovno se šeruje i komentariše, a u Srbiji definitvno je privukao pažnju baš kao Oprin intervju sa Megan i Hari.

Inače, montažu je napravio Jovan Lemajić, a kako izgleda Oprin intervju, doduše izmontiran, sa Jovanom, pogledjate u nastavku teksta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jovan dr lemajic (@l.e.m.a.x)

„Ovo je nešto najbolje ikada“, „Gasi sve, motaj kablove, moj naklon do poda“, „Predobra montaža“, „Svaka čast onome ko se setio“, „Megan, ugasi se sama, imamo pobednicu“, neki su od komentara Oprin intevrvju sa Jovanom, prenosi Telegraf.

Ivan Ivanović i Jovana Jeremić: Dvoje su se tako smuvali (VIDEO)

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

157 Shares
157 Shares
Share via
Copy link