Magazin

Ivan Ivanović i Jovana Jeremić: Dvoje su se tako smuvali (VIDEO)

Humorista i voditelj Ivan Ivanović, prikazao je u svojoj emisiji “4 i po muškarca” segment iz jutarnjeg programa televizije Happy, na kojoj voditeljka programa, Jovana Jeremić, prekida svog sagovornika i “zabranjuje” da se vređaju kolege novinari, bez obzira na to na kojoj televiziji rade.

Ivanović se našalio, ali i ozbiljno zahvalio voditeljki jutarnjeg, koja je bez obzira na uređivačku politiku medija na kome radi stala u odbranu svojih kolega.

On je prikazao insert iz jutarnjeg programa u kojem Jovana Jeremić lupa šakom o sto i prekida svog sagovornika.

“Moje kolege, bez obzira da li su na ovoj televiziji, na Pinku, Prvoj, N1, ili Novoj, ne sme niko da dira u mom prisustvu, jer ja svoje kolege poštujem”, rekla je Jovana Jeremić, između ostalog.

Nakon prikazanog klipa, Ivanović se obratio kroz smeh.

“Hvala Jovana, hvala srce što nas braniš, volimo te, puštaćemo te redovno u ovoj emisiji”, rekao je Ivanović nakon inserta.

Evo kako je to izgledalo:

Izvor: Nova.rs

Ivan Ivanović prijavio Sarapu zbog pretnji smrću u telefonskom razgovoru ali i na Tviteru: “Moj si. Odbraniću čast krvlju”

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
62 Shares
Share via
Copy link