Balkan Magazin

Mladić otkrio zašto je na maturu došao obučen u baku – oborio nas je s nogu (VIDEO)

maturant obučen u baku

Dok maturska groznica “trese” region, jedna maturant iz Bijeljine nasmejao je sve svojim neočekivanim stajlingom, a posebno je javnost oduševio porukom koju je poslao.

Naime, Matej Šušljik je na maturu došao u garderobi svoje bake Anđelke, dok su ga pod ruku vodila dvojica drugara. Po odelima bi se moglo reklo, takođe šaljivdžija.

Matura Poljoprovredne i medicinske škole u Bijeljini ove godine doživela je pravi bum i to zahvaljujući mladom Mateju koji je sa svojim drugarima, kreativnim potezom, nasmejao sve.

Međutim, on je i prošle godine bio na maturi, po završetku trogodišnje škole, i to ni manje ni više nego sa svojom bakom Anđelkom.

– Prošle godine kada sam završio trogodišnju srednju školu moja pratilja bila je baka Anđelka. To je inače moja baka koja živi u porodičnoj kući sa nama, uz koju sam odrastao i za koju sam vezan – rekao je Matej za Telegraf.

Ove godine je sa prijateljima došao na ideju da on njima bude baka na maturi.

– Ove godine smo moji prijatelji i ja došli na ideju da ja budem baka njima na maturi. Baki sam saopštio ideju, ona me podržala, dala mi odeću i, naravno, prisustvovala maturi – kaže Matej.

Provod na maturi bio je odličan, međutim jedna stvar, kojoj se nije nadao, malo je pokvarila ceo događaj.

– Na maturi nam je bilo odlično, žao mi je samo što su me sprečili da učestvujem u defileu, tačnije direktorica i pomoćnik direktora, koji su smatrali da je to neozbiljno za ovaj događaj – otkrio je momak dodajući da on nije kriv što oni nisu shvatili poruku.

Izvor: N1

Seka Aleksić ispunila obećanje i otišla na maturu sa devojčicom žrtvom vršnjačkog nasilja

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link