Magazin

Sa srpskim je bilo izvesnih problema, pa se Luka Kebara prešaltao na kineski

luka kebara kineski

Mladi naprednjački lav iz poslaničke klupe Luka Kebara ponovo je uspeo da ‘ukrade šou’ u Skupštini Srbije.

Ovaj put to nisu bili epski hvalospevi predsedniku Vučiću, već govor na kineskom jeziku, kojim za cilj imao takođe da zadivi ‘velikog gazdu’.

– Reći ću to na još jedan način, na način na koji bi i predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping rekao, ali i naš predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji je u Kini poznat kao vu ći ći, što u prevodu inače znači 577, oni bi svakako rekli… – rekao je Kebara i nastavio monolog na kineskom jeziku ili barem na na nečemu što na kineski podseća.

Luka Kebara je trenutno jedan od najaktivnijih u Skupštini Srbije kada se priča o zahvalnosti predsedniku i njgovim epohalnim dostignućima, a nedavno je pričao o tome “kako je san Srbije bio normalni toalet, te da je to bila misaona imenica za vreme vladavine tajkunskog režima, i da upravo taj režim nije ulagao u najosnovnije”.

Svoj klozetski ep završio je usklikom “živeo Aleksandar Vučić!”.

Trućao je Kebara nedavno i o “organizovanom kriminalitetu”, a ostaće upamćen po tome što je na konstituisanju novog saziva parlamenta, na pitanje novinarke kako se zove zamuckivao, a o utisku prvog dana u Skupštini ponavljao je samo – “drugi put, drugi put”.

Mladi SNS jurišnik Janko puca na ministarsku fotelju javljanjem u Utisak k’o onomad Nebojša iz Beograda

89 Shares
Share via
Copy link