Magazin Srbija

Vučić se odrekao svojih kapitalaca Kebare, Langure, Srbe Ledenice i Šormaza

snsovci

U novom sazivu Skupštine Srbije nećemo gledati neka od lica na koja smo navikli i čija izlaganja smo sa dozom neverice pratili.  Srbislav Filipović, poznatiji kao Srba ledenica, Luka Kebara i Janko Langura, kao i preletač Dragana Šormaza neće se naći u poslaničkim klupama, piše Direktno.

Da li se to i lideru naprednjaka Aleksandru Vučiću smučilo “prženje mozga” količinama gluposti koji su izgovarali, naročito na račun političkih protivnika i lidera opozicije, ili je shvatio da narod to više neće da trpi i gleda – nije teško pogoditi.

SNS je u ogromnom padu i to su pokazali nedeljni izbori čiji rezultati su i dalje upitni, a ne zna se ni kad će konačni biti saopšteni, pa je Vučić već rešio da čisti u svom dvorištu.

Kako je SNS osvojio 120 mandata, jasno je da ne mogu svi biti poslanici, pa su neki morali da budu ostranjeni.

Stvar je logična ako se zna kako su bili plasirani na listi koju je predvodila Dr Danica Grujičić, a s druge strane je čudno, jer još su juče valjali i bili odlične dvorske lude u skupštinskom cirkusu kojim je predsedavao Ivica Dačić u ime SPS.

Izbori su doneli nove vetrove, parlament će sa ulaskom opozicionih snaga sigurno delovati ozbiljnije, zdravije, čistije i mirnije, a šta će biti sa Orlićem, Bakarecom, Božićkom, Atlagićem ili Piljom i ostalim još ćemo videti…

Kad Kebara botuje sav se Tviter raduje: Naš spasitelj Vučić vladaće još 50 godina minimum

Čitajte Luftiku na Google vestima

1.4K Share
1.4K Share
Share via
Copy link