Magazin

Učesnik Survivora otkrio da je bolovao od raka testisa: „Mislio sam da je kraj…“

luka-jovanovic-survivor
Foto: Printscreen

Luka Jovanović Kalu odnedavno je učesnik Survivora, a sada je odlučio da sa takmičarima podeli svoju tešku životnu priču. Naime, Luka je bolovao od raka testisa, a sada je otkrio detalje.

Kalu je bio student DIF-a, a na istom fakultetu, predavao mu je cimer iz Survivora, Marko Vasiljević. Kada je Luki ostalo dva ispita, saznao je tužne vesti.

– Ispričaću vam priču za koju ne zna puno ljudi, pa čak ni oni koji su mi bliski, ali smatram da je sad trenutak da priču podelim sa vama.

Rešio sam da se profesionalno bavim snoubordom, i da idem ka tome da postanem snoubord instruktor. Imao sam devojku, i ostalo mi je dva ispita, od kojih je jedan Markov.

Sve je delovalo da život ide mirnim tokom i da ću moći da nastavim mirno. Prijavio sam se za prvi Survivor za koji na kraju nisam pozvan – započeo je Luka a onda je kroz suze govorio o bolesti.

– Neposredno pred emitovanje sezone, saznao sam da bolujem od raka testisa. Nisam mogao da završim dva ispita koja su mi ostala, nisam mogao da nastavim sa treninzima, ceo život mi je stao.

Preselio sam se opet nazad iz Beograda u Kostolac, gde sam i odrastao, i tu je krenula neka moja borba. Kao što je ljudima iz prošle sezone trajao njihov Survivor, trajao je i moj Survivor.

Sve vreme sam imao u glavi da izađem iz toga kao pobednik, i da budem ljudima inspiracija – rekao je Luka i nastavio:

– Priča ima uspona i padova, u početku sam mislio da je kraj, i smatram da je to dobra stvar, zato što sam posle bio zadovoljan i srećan. Iako sam u tom trenutku imao 24 godine, rekao sam: „Okej, zadovoljan sam sa 24 godine, sviđa mi se kako sam živeo i ne kajem se ni zbog čega.

Ovaj hrabar momak je na kraju zaključio:

– Želim da pokažem svima da žive život punim plućima. Nakon prvih deset dana odlučio sam da nastavim da se borim. Hteo sam da pokažem drugim ljudima da to nikako ne mora da znači da je kraj, jer život mora da bude bolji.

Takmičari su pružili veliku podršku Kaluu, ohrabreni njegovom životnom pričom.

Lazar proglašen najiritantnijim licem nove sezone“Survivora“:“Gadniji od Stefanove mame“

Izvor: Nova.rs.

34 Shares
Share via
Copy link