Magazin

Zanosnu Katarinu pamtimo kao najlepšu učesnicu rijalitija, razvela se od najboljeg druga i rodila sina bivšem dečku poznate voditeljke

42662_katarina-vucetic-instagram-print-screen_f
Foto: Printscreen instagram

Možda se povukla iz javnog života pred televizijskim kamerama, ali se gledaoci još uvek rado sete njenog osmeha i zanosne lepote.

Katarina Vučetić važi za jednu od najlepših manekenki sa naših prostora, a otkako je završila učešće u rijalitiju, povukla se iz javnosti i posvetila porodičnom životu.

Katarina Vučetić, naša poznata manekenka sa čvrstim stavnom i prelepim osmehom, i u 40-oj godini blista! Mnogi kažu da je još zanosnija, otkako je pre dve godine postala i majka.

Žena koja ne voli laž i nepravdu je osvojila publiku učešćem u rijalitiju „Survivor“ 2010, posebno je sve oduševila njena borbenost i mentalna snaga, koja je u svemu pokreće.

Rođena u Kruševcu 10. aprila 1983. godine u porodici oca vojnog pukovnika i majke profesorke na Višoj pedagoškoj školi. Odrasla je u Nišu, a posle toga je nastavila da živi u Beogradu.

Imala je samo 12 godina kada je morala da ode od roditelja kako bi mogla da se posveti plivanju. Iako je je ostvarila neverovante rezultate u ovom sportu, osvojivši oko 450 medalja, Katarina je ipak odlučila da se posveti manekenstvu.

Nosila je kreacije mnogih cenjenih dizajnera, a o njenoj lepoti su svi pričali – plave oči i neodoljiv osmeh obarao je s nogu. Osim toga, vitko telo kao da joj je bilo izvajano, a vitku liniju je sačuvala do danas.

Godine 2003. na takmičenju na Filipinima je osvojila peto mesto gde je izabrana za devojku koja ima najbolje sportsko telo.

Potom se proslavila kao učesnica rijalitija „Survajver“ 2010. godine. Na ostrvu je boravila sa Gocom Tržan i Andrejom Maričićem, a muškarce je dovodila do ludila svojim atraktivnim telom.

Dugo se prepričavao i njen peh kada joj je prilikom izlaska iz vode spao gornji deo kupaćeg kostima, na oduševljenje jačeg pola.

Međutim, još interesantnija je njena veoma neobična ljubavna priča. Zanosna brineta udala se 2013. godine za svog najboljeg prijatelja, građevinskog investitora Darka Manojlovića.

Katarina i Darko su skoro petnaest godina bili nerazdvojni prijatelji, te su mislili da će njihovo drugarstvo biti krunisano kumstvom.

Međutim, sudbina je umešala prste i spojila ih, pa se iz prijateljstva rodila ljubav i par se verio, a onda i stao na ludi kamen. Nažalost, njihov brak nije opstao!

– Darko i ja razveli smo se u septembru 2019, posle sedam godina braka. Jednostavno, naši pogledi na život postali su toliko različiti da smo shvatili da svako treba da krene svojim putem. Naravno, ne kaže se tek tako da je na skali stresova razvod odmah iza smrti voljene osobe. Ni meni nije bilo lako, ali kad si psihički spreman za neki korak, onda ga lakše učiniš – govorila je Katarina svojevremeno.

A onda je u njen život ušao sadašnji suprug Predrag Ilić, bivši dečko voditeljke Rade Radenović. Njihovom poznanstvu kumovao je Dr Filgud.

– U stvari, on nas je upoznao još 2013, ali sam ja tada bila pred udajom, pa sam muškarce posmatrala potpuno drugačije. Kad je saznao da sam se razvela, Filgud se odmah dao u akciju, a ja se čak nisam setila da nas je već upoznao. (smeh) Kad sam krenula od kuće, pomislila sam „ma, idem na sat vremena“, a ostadosmo skoro šest sati. (smeh) Malo pomalo, postajali smo sve bliži. Onda sam shvatila da mi je Peđa vratio veru u ljubav. Možda je preterano reći da sam je izgubila, ali kad nekome bezrezervno veruješ i misliš da je to što imate zauvek, a onda se sve sruši, normalno je da postaneš mnogo oprezniji. Međutim, Bog sve postavi na svoje mesto – rekla je Katarina u jednom intervjuu.

U ulozi majke ostvarila se 2021. godine i na svet je donela sina Vukmana. Veoma je posvećena svom nasledniku, te svo slobodno vreme posvećuje njemu.

Osim toga, Katarina je uspela jednom čoveku da spase život u julu 2007. godine, odgovorivši ga da skoči sa Brankovog mosta. Posle razgovorila koji je vodila sa njim, pružio joj je ruku i sišao sa ograde.

Iako su mediji neprestano pisali o tome, manekenka je želela da tu temu sačuva za sebe, piše Stil Kurir.

Opasnost na putu: Muškarci ne znaju gde da gledaju dok srpska manekenka prelazi ulicu (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

10 Shares
Share via
Copy link