Magazin

„Braća su mi se drogirala, zajedno smo išli na lečenje“: Najomraženiji učesnik Survivora podelio mučnu priču

lazar dimitrijević
Foto: Printscreen

Lazar Dimitrijević, jedan od najomraženijih učesnika novog Survivora – ako je suditi po komentarima na internetu – u poslednjoj emitovanoj epizodi podelio je sa gledaocima mučnu porodičnu priču.

Kako je rekao u razgovoru sa svojom saplemenicom Marijom, dvojica njegove starije braće bila su zavisnici od narkotika, prenosi Nova.

Ovo ga je, kaže, naučilo teške životne lekcije i „napravio svoj put“.

– Niko ne razmišlja kako je došlo do toga da sam sada stabilan i srećan, imam dva starija brata, jedan je 91. godište, jedan je 95. godište, ja sam za njih bio prevezan. Zovu se Bora i Kosta.

Ali, oni su prolazili kroz loše periode života, zavisnosti, droge, svega toga. Porodično smo išli na lečenja. Danas kada bih nekome rekao, ne bi niko ni pomislio to – rekao je Lazar u Survivoru.

Kako je objasnio, porodična „lečenja“ trajala su oko osam nedelja.

– Išli smo u Paunovu na Banjici, gde se okupljamo sa porodicama koji imaju ostale probleme bilo koje zavisnosti. Bili smo sedam – osam nedelja dok se to ne završi i dok nam ne daju odobrenje da možemo da napustimo te sesije – rekao je Lazar.

– Najsmešnija scena je bila kada smo otišli na to lečenje zbog srednjeg brata koji je bio veliki problem, a stariji brat je rekao da on isto to radi, a da to niko ne zna.

Ja sam hteo da proživim tu priču, doživeo sam dno – dna, da bih i ja iz toga prosperirao. Iskustvo moje braće je bilo takvo da sam izvukao šta je dobro, gde su oni pogrešili, znam šta je dobro – ispričao je on dodatno.

Kaže da je sve to čuvao u sebi.

– Ja sam uspevam da se u najlošim trenucima držim sebe. Znali su moji drugari, ali niko drugi – zaključio je Lazar.

Marija Dimitrović, koja je razgovarala sa njim, podelila je sličnu priču, rekavši da takođe ima dva starija brata, a da se jedan od njih drogirao.

Lazar proglašen najiritantnijim licem nove sezone „Survivora“: „Gadniji od Stefanove mame“

90 Shares
Share via
Copy link