Magazin

Novosađanka Nataša Kondić jedna od pobednica Survivora

natasa-kondic
Foto: Screenshot

Pobedničku titulu u finalu Survivora, propraćenom uzbuđenjem, napetošću i neizvesnošću do samog kraja, otišla je u ruke dveju žena – Novosađanke Nataše Kondić iz crvenog plemena i Zagrepčanke Antonije Ivić iz plavog.

Takmičari su se suočili s najtežim izazovima do sada, koji su testirali njihove fizičke granice, snagu uma i emocionalnu izdržljivost.

U crvenom timu Nataša je igrala protiv Anje Andrejić, a u plavom Antonia protiv Denisa Sviličića.

Bilo je neizvesno do samog kraja u prvoj rundi u okršaju Anje i Nataše, a na kraju je više bodova odnela Nataša koja je s rezultatom 4:3 proslavila kraj prvog poligona, piše Nova.

U plavom timu, tokom prvog poligona prvi poen je uzeo Denis, ali Antonia ga je sustigla već u drugom krugu kada je osvojila poen i izjednačila. U dramatičnoj igri na kraju je bolja bila upravo Antonia s rezultatom 4:3.

Na drugom poligonu pobedu u crvenom timu je odnela Nataša koja, osim fantastičnih uspomena, kući nosi i pehar i novčanu nagradu. Tako je Nataša postala prva žena u istoriji srpskog Survivora koja je odnela pobedu.

– Iskreno, ja sam navijala za tebe – rekla je Nataša svojoj rivalki Anji nakon što je primila pehar i dodala:

– Šokirana sam. Nisam ni sanjala o ovome. Kad sam se prijavljivala svi su verovali u mene, osim mene same. Sada sam shvatila da treba da verujem u sebe i da itekako mogu. Ponosna sam na sve što sam u Survivoru prošla i svoj lični Survivor jer sam kod kuće ostavila dve najveće ljubavi na svetu. Znala sam u dubini duše da će mama nagradu doneti kući.

Tokom takmičenja na drugom poligonu, nakon što je već osvojila tri boda, u četvrtom krugu je Antoniji u žaru igre iskočilo koleno, ali sama je uspela da ga namesti pa je u završnoj rundi osvojila još jedan poen.

Upravo taj pobednički poen doneo joj je titulu jedine preživele u plavom timu.

Učesnik Survivora otkrio da je bolovao od raka testisa:“Mislio sam da je kraj“

Share via
Copy link