Magazin Svet

“Dečko mi je od sina stariji samo 3 godine”: Razlika od 22 godine u ovoj vezi nije problem

par razlika u godinama
Printscreen/Tiktok/alex.michael13

Rejčel Elen iz Teksasa ima 47 godina, oduvek je volela da brine o sebi i svom fizičkom izgledu, a danas izgleda bolje od svojih vršnjakinja.

Ona je u ljubavnoj vezi sa 22 godine mlađim Aleksom Majklom, zbog čega je često na meti negativnih komentara.

Međutim, njih dvoje ne haju za kritike, i iako je poveća razlika u godinama, par je zaista zaljubljen i oni žive svoju ljubav.

Na TikToku su postali poznati zahvaljujući snimcima koji opisuju njihovu svakodnevnicu. Video koji je privukao mnogo pažnje je onaj u kom Aleks igra pred kamerom, uz opis:

– Stvarno izlaziš sa ženom toliko starijom od sebe? – želeći da se našali na svoj račun, citirajući njihove pratioce na ovoj društvenoj platformi.

Slične snimke objavljivala je i Rejčel, “rugajući se” na svoj račun zbog toga što izlazi sa mlađim muškarcem.

– Moj dečko je od mog sina stariji samo tri godine – rekla je Rejčel u snimku.

Na njenom profilu se može zaključiti da su Rejčel i Aleks u ljubavnoj vezi dve godine, a nedavno se prisetila prvog susreta sa njegovim prijateljima iz Njujorka.

Bila je toliko nervozna da je isprobala tri odevne kombinacije, u želji da izgleda mlađe. Ipak, sve je dobro prošlo i njegovi prijatelji su njome oduševljeni.

@alex.michael13 Yes. Best decision ever 💕 #cougarsoftiktok #datingolderwomen #dating #fypシ ♬ Hit chu wit da blick – solvvrr broke again

Međutim, pratioci na TikToku nisu mogli da ne komentarišu.

“Sigurno se dečko dobro zabavlja, ali trebalo bi uskoro da pronađe devojku za ozbiljnu vezu”, “Da je ovo moja majka učinila, više ne bih sa njom progovorio”, samo su neki od komentara, prenosi Vecernji.hr.

Sa druge strane, bilo je i onih ohrabrujućih.

“Moj suprug je mlađi od mene 20 godina, a zajedno smo već 12 i ne možemo da budemo srećniji”, “Bolje je izlaziti sa starijim ženama”.

Izvor: Večernji,hr

Mlada od mladoženje starija 37 godina, upoznala ga je kad je imao 6

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
38 Shares
Share via
Copy link