Magazin Svet

Mlada od mladoženje starija 37 godina, upoznala ga je kad je imao 6

par
Foto: društvene mreže

Veza neobičnog ljubavnog para sa Tajlanda privukla je veliku pažnju, a ubrzo su se našli na meti oštrih komentara zbog velike razlike u godinama. Jednako veliku pažnju, kao ovaj par, privukla je žena koja je od svog partnera starija 30 goidina.

Vutičaj Šantaraj (19) svoju verenicu Džanlu Namuangrak (56) upoznao je još pre 10 godina kada se preselila pored njegove kuće. Vutičaj je bio sesetogodišnji dečak kad je Džanla zamolila da joj pomogne da pomeri biljke u saksiji.

Nakon toga, njih svoje su se zbližili, a od toga dana Vutičaj je često navraćao kod nje u kuću da bi joj pomogao oko kućnih poslova, jer je ona razvedena i samohrana majka.

Ovaj neobičan par na početku su imali prijateljski odnos, međutim kada je napunio 17 godina, Vutičaj je počeo da gaji emocije prema Džanlu, a ubrzo su započeli ljubavnu romansu.

Njih dvoje, ove godine odlučili su da obelodane svoju vezu porodici i prijateljima, te da se više ne kriju, nakon čega su počeli da pune novinske stupce naslovima.

“Vutičaj je za mene bio kao superheroj. Pomagao mi je svaki dan. Kada je on postao stariji, počeli smo da osećamo emocije jedno prema drugom”, rekla je Džanla za “Viral Press”

“Bila sam iznenađena jer ga poznajem od detinjstva. Kada smo rekli ljudima da smo zaljubljeni, mislili su da je to ludost. Moja deca su bila šokirana. Ali zbog njega se ponovo osećam mladom i ostali smo zajedno. Venčaćemo se”, dodala je ona.

Uprkos činjenici da je razlika između njih dvoje 37 godina, oni ne haju za negativne komentare i često se drže za ruke u javnosti, poput tinejdžera.

Džanlu iz prethodnom braka ima odraslu decu, od koje jedno ima 30 godina i starije je od Vutičaja. Početkom 2022. godine, Vutičaj i Džanla su se verili na tradicionalnoj ceremoniji koja uključuje zavetovanje mladog Vutičaja koji je obećao da će dati oko 160 dolara.

Na početku, ljudima nije bilo jasno šta je ovaj par nateralo da pored gromne razlike u godinama započnun ljubavnu romansu, te su mislili da je mladić zainteresovan za Džanlino materijalno stanje. Međutim, ispostavilo se da njeno materijalno stanje nije baš na zavidnom nivou.

“Video sam njenu otrcanu kuću i zatekao sam sebe kako razmišljam kako da joj pomognem da živi u boljem stanju. Ona je vredna žena i takođe poštena. Divim joj se”, rekao je Vutičaj.

Njihova ljubavna priča podelila je ljude na društvenim mrežama, a njih dvoje zaljubljeno objavljuju zajedničke fotografije na mreže, na kojima se vidi koliko su srećni zajedno.

Izvor: Stil

„Auuu, što je lepo kad je unuka bliska sa dekom“: Par na meti pogrdnih komentara zbog razlike u godinama

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
56 Shares
Share via
Copy link