Moda Top 10

Lindex Božićna kolekcija

Brend Lindex se u svojoj Božićnoj kolekciji pobrinuo da za vreme čarobnih prazničnih momenata budete obučeni za sve prilike. U kolekciji možete naći haljine i džempere od mohera, bluze, suknje, topove a sve naravno sa štrasom.

MAJICA

Ova majica jednostavnog kroja a opet tako posebna je idealna za sve svečane prilike, bilo koje godišnje doba da je. Model je kratkih rukava, u dve boje, crnoj i zlatnoj, sav od šljokica. Predlažemo da je nosite uz kratku suknjicu i obavezno štikle.

majica-lindex-praznici
Izvor: Online shop ©

SUKNJA

Glamurozna suknja sa neobičnim printom zlatnog fazana čini da nemožete da skinete pogled san je. Prati liniju tela, ima falte sa strane i džpove. Najbolje da je nosite uz jednobojnu bluzu i grilonke.

suknja-lindex-praznici
Izvor: Online shop ©

HALJINA

Prelepa koktel haljina, u ponoćno plavoj boji. Gornji deo je uzan, sa lepršavim donjim delom. Materijal je veoma neobičan, sa utisnutim svetlucavim detaljima.

haljina-lindex-praznici
Izvor: Online shop ©

BLUZA

Jednostavna bela lepršava bluza od šifona, bez rukava, sa perlama oko vrata tako da o nakitu ne morate da brinete. Veoma šik model koji predlažemo da ponesete uz kožne pantalone.

bluza-lindex-praznici
Izvor: Online shop ©

SUKNJA NA PREKLOP

Pravi zimski model suknje na asimetrični preklop, od štofa I u karo printu koji je pravi hit I ove sezone. Predlažemo da je nosite uz topli džemper ili rolku, sa obaveznim čizmama na potpeticu.

suknja-preklop-lindex
Izvor: Online shop ©

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link