Magazin Putovanja

Grčka u predsezoni 50 evra za 10 dana sa noćenjem i prevozom

grcka

Prolećni vikend u inostranstvu nije problem organizovati za manje od 50 evra, posebno ako vam nije važno da imate noćenje u hotelu. U tom slučaju spavate u autobusu tokom noćne vožnje i imate ceo dan – u Veneciji na primer.

Lavli ima baš takvu ponudu za početak maja od 30 evra, a povoljna je i Budimpešta u aprilu – dvodnevno putovanje za 25 evra bez noćenja, 55 za tri dana sa jednim noćenjem u hotelu. Jungman travel u aprilu organizuje vikend putovanje  Subotica – Palić – Morahalom – Segedin s jednim noćenjem s doručkom za 4990 dinara, a Globus za Uskrs vodi u Sarajevo – specijalna ponuda je autobuski prevoz i jedno noćenje s doručkom za 45 evra po osobi.

Ipak, gotovo nerealno zvuče ponude nekih agencija za deset dana na moru sa sve prevozom i smeštajem po toj ceni.

Naime, Viva travel ima tu hit ponudu za Tasos – 10 noćenja u četvorokrevetnom studiju sa sve prevozom od 45 evra po osobi. Termin je doduše kraj maja, početkom juna, a ta cena dobijena je obračunavanjem sajamskog popusta od 15 odsto koji važi do 28. marta.

Ista agencija ima i Neos Marmaras od 39 evra po osobi, takođe s autobuskim prevozom i 10 noćenja krajem maja, te Leptokariju i Pargu od 49 evra, .

Euroturs ima Pefkohori na 10 noćenja za 38 evra po osobi bez prevoza, s autobuskim prevozom taj aranžman je 70 evra. Ide se krajem maja. Ako možete sami da organizujete prevoz, u ponudi je i Krf za 32 evra po osobi, Evia za 20, Kanali beach za 26 evra…

Svi aranžmani su u predsezoni i uključuju smeštaj u apartmanima na 10 noći, prenosi Nova.rs.

Momčilo detaljno opisao kako je 1984. upoznao Grkinju kod američke vojne baze

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

159 Shares
159 Shares
Share via
Copy link