Balkan Vesti

Velikodušni Vagelis poklanja letovanje u Grčkoj porodicama iz Srbije

Letovanje u grčkoj
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RAS SRBIJA

Na popularnoj grupi Fejsbuk stranici „Grčka info“ objavljena je informacija da će u sklopu jedne humane akcije porodici iz Srbije biti omogućeno besplatno letovanje početkom juna. Sve što je potrebno da bi se učestvovalo u konkursu je nekoliko jednostavnik koraka, koji su detaljno objašnjeni u okviru same objave.

„Oniro Rooms & Suites (Leptokarija) i njihovi vlasnici, Vagelis i naša Srpkinja Gordana, više puta su bili učesnici humanitarnih akcija i besplatno ugostili porodice sa decom iz Srbije koja nikada nisu imali priliku da odu na more. Vagelis se uvek među prvima prijavljivao za ove akcije i uvek bio spreman da učestvuje i otvori svoja vrata našim ljudima. Upravo su te humanitarne akcije i bile razlog da on postane jedan od omiljenih Grka u Olimpskoj regiji i lepo je imati ga za prijatelja“, navodi se u objavi.

Poklon letovanje za srpsku porodicu je upravo kod Vagelisa, a termin besplatnog boravka od 7 noćenja u Leptokariji je od 02.06. do 09.06. (datumi nisu fiksni, mogu se pomeriti) – „u ponudi je smeštaj za 4 osobe, a na vama je da organizujete prevoz – svojim kolima ili autobusom“.

U nastavku su date instrukcije kako učestvovati.

„Podelite ovaj post JAVNO (PUBLIC) na svom profilu; kako bismo mogli izvući nekoga od vas napišite u komentaru na primer mesto u kom nikada niste bili u Grčkoj ILI postavite sliku SMS poruke koju ste poslali za neko od naše dece koja su na lečenju – upiši GRCKAINFO i pošalji SMS na 3030 (ili za dete koje vi želite). Dozvoljen je samo jedan komentar po profilu i više SMS-ova. Ukoliko bude izvučen neko ko je više puta komentarisao sa istog profila moraćemo nažalost da ga diskvalifikujemo“.

Iz grupe pozivaju na učešće i one koji iz bilo kog razloga nisu zainteresovani za ovo letovanje, „jer u slučaju da baš vi budete izvučeni letovanje možete pokloniti i obradovati nekog od svojih prijatelja i rodbine ili neku porodicu iz vašeg komšiluka za koju znate da nisu u mogućnosti da odu na more. Takođe ga možete ponuditi u nekoj od humanitarnih grupa za lečenje bolesne dece u Srbiji… Dok je mnogima od nas najveća želja da odemo na more, tu negde blizu postoje nemoćni i pretužni roditelji i njihovi bolesni mališani čiji životi umnogome zavise od nas. Ako možete da pošaljete jedan SMS za njih, svako od ove dece biće korak bliže ozdravljenju.“

Dobitnika će za nekoliko dana izvući neki od admina grupe pomoću programa za random izbor, a najavljeno je da će na društvenim mrežama Grčka info podeliti dvadesetak besplatnih letovanja za porodice iz Srbije.

letovanje poklon grcka

Izvor: Nova

Kakav giros, kakav suvlaki – ovo su specijaliteti koje morate probati u Grčkoj!

30 Shares
Share via
Copy link