Magazin

Mislio da je „odvojio“ curu za veče, a ona ga drogirala, opljačkala i uzela nakit vredan 600.000$

lepotica ahaha
Printscreen

Policija u Majamiju u potrazi je za nepoznatom damom, koju sumnjiče da je drogirala muškaraca kojeg je upoznala u izlasku, kojeg je potom i opljačkala. Sumnjaju kako mu je otuđila nakit i satove u vrednosti od 600.000 dolara, uključujući dva Roleksa, piše NY Post.

Oskudno obučena dama, čije je snimke objavila policija, muškarca je upoznala u noći 8. maja u jednom klubu. On ju je pozvao u svoj stan, u koji su stigli u svitanje zore, oko 5:30 ujutro, kako bi se još malo „družili“.

Ali pre druženja red je bio da se nazdravi.

Međutim, čim je nesretni muškarac popio jedno piće izgubio je svest. Policija kaže da ga je njegova pratnja drogirala… Kad se probudio oko podneva, nazvao je policiju jer je shvatio kako mu je sef otvoren i kako je nakit nestao…

Na snimcima koje je objavila policija ova dama, za koju vlasti smatraju da je u ranim ili srednjim 30-ima, uhvaćena je sa dve čaše u ruci. Detektivi navode kako to nije slučajno, već kako je to napravila da ne mogu da joj otkriju DNK.

Drugu čašu, njegovu, uzela je kako ne bi otkrili koja je droga unutra bila. Vlasti u Majamiju pozvale su građane da im se obrate ako imaju informacije relevantne za slučaj. Na društvenim mrežama ona je dobila nadimak „prsata begunka“.

Izvor: NY Post, Srbija Danas

Novosađanka opljačkala ženu na ulici, naterala je da izvadi sve iz tašne, pa fizički napala policiju

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
73 Shares
Share via
Copy link