Magazin Svet

Čuveni kuvar naplaćuje 5 miliona dinara za večeru, a hrana suva i bljutava (FOTO)

nusret-gokce
Printscreen/Instagram

Cena jednog obroka poznatog turskog kuvara iznosi koliko i manji stan u Beogradu.

Nusret Gokče je postao jako popularan na društvenim mrežama, gde promoviše specifičnu hranu koju sprema i način na koji je služi.

Mnoge poznate ličnosti kao i ljudi koji mogu da priušte skupu hranu su imali veliku želju da probaju njegovu hranu. On je postao poznat 2017. godine, a zbog svoje posebnosti je veoma brzo postao veoma cenjen i tražen. Najupečatljiviji deo njegovog performansa je način na koji on soli hranu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Nusret Gokče ima celi lanac steak-house restorana u nekoliko turskih gradova kao i u Dubaiju, Njujorku, na Mikonosu, a služio je zvezde poput Antonija Banderasa, Tomija Hilfigera, Ašera, Andreu Bočelija, Al Paćina, Marka Varlberga, Malumu i mnoge druge…

Prošle godine je otvorio restoran u Londonu, koji se našao na udaru brojnih kritika zbog loše usluge, neukusne hrane i enormnih cena. Neki gosti su dobili račun od 37.000 funti što bi bilo 5 miliona dinara, prenosi espreso.co.rs.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Jedan razočarani gost napisao je: “Suvo suvo suvo. Bljutavo. Očigledno, Salt Bae štedi na soli – kao i na svim drugim vrstama ukusa. Rasipanje novca. Lažov s društvenih mreža. Žao mi je ljudi koji su uvereni da je ovo dobra hrana.”

Izvor: espreso.co.rs

Preminula legendarna baka Buda, kuvarica sa preko 120 godina radnog staža

Čitajte Luftiku na Google vestima

46 Shares
Share via
Copy link