Lifestyle Magazin

Kupio sam kajmak u marketu, život mi se zgadio kad sam ga otvorio (FOTO)

market
Foto: Ilustracija

Kako nam se bliži leto, a tropske vrućine su nas zadesile već u maju stručnjaci upozoravaju da su upravo mlečni proizvodi i meso ti koji na visokim temperaturama lako mogu da se pokvare.

Gotovo svakodnevno u raznim grupama na društvenim mrežama možemo da naiđemo na upozoravajuće fotografije koje korisnici objavljuju i to najčešće da bi drugima skrenuli pažnju na neku neregularnost ili dali neki savet.

Ovog puta na Fejsbuku se pojavila fotografija kajmaka u čaši koji je kupljen dan ranije, a kada ga je kupac otvorio ostao je u šoku – kajmak je bio pun buđi!

– Juče sam kupio ovaj kajmak u jednom marketu. Kako li bi izgledao do avgusta do kada mu je rok ako je sada u ovakvom stanju. Život mi se zgadio kada sam otvorio. Povedite računa dragi sugrađani – piše u objavi.

pokvaren-kajmak
PrtSc/Facebook

Ova fotografija pokvarenog kajmaka je brzo pokrenula lavinu komentara, gde su članovi grupe pisali da su poslednjih dana imali iste ili slične primere prilikom kupovine.

– Isto nam se desilo prošle nedelje – piše u prvom komentaru:

– Trgovci ništa nisu krivi, verovatno proizvođač nije dobro pakovao, a napolju su nenormalne vrućine, mlečni proizvodi se najbrže kvare – navodi se u drugom.

Ipak, neki su napisali da bi ovakav kajmak odneli u inspekciju i da se tako provere i svi ostali mlečni proizvodi.

– Slična situacija, kupila sam 30 jaja u kornetu i sva su bila pokvarena – podelila je svoje neprijatno iskustvo članica grupe:

– U jednom marketu sam kupila kilogram brašna u kome su bile bube, nikada više tamo nisam kupila.

– Kupiš kajmak, a dobiješ gorgonzolu – duhovito je prokomentarisao jedan korisnik.

Izvor: Kurir

Srbija je zemlja u kojoj se priča o pravima potrošača, a oni nemaju prava na život

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Nije do pakovanja,nego vlasnici trgovina ih ne cuvaju adekvatno,u “Zlatnom Tragu”,mleko ne stoji u vitrini vec na olici gde se greje i kvari.Jednom prilikom sam kupio i mesni narezak koji je bio pokvaren,jeste da on i treba da stoji na rafu,ali u prodavnici bez klime i on se kvari.

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
14 Shares
Share via
Copy link