Magazin Svet

Kupa se isključivo u flaširanoj vodi i troši 400€ mesečno, ali tvrdi da se isplati

flasirana voda

Britanac Džon Džunior (34) odlučio je u potpunosti isključiti vodu iz česme iz svog života i koristiti isključivo flaširanu vodu.

Kupovanje vode u lokalnom dućanu košta ga oko 400 evra mesečno, no on veruje da mu je flaširana voda uveliko podigla kvalitet života.

– Donosi mi mnoge benefite i vredi novca – otkrio je za The Sun.

Džon dnevno za kupanje koristi oko 30 litara vode, a hladnoj flaširanoj vodi doda samo par litara prokuvane iz kuvala, kako bi mu temperatura odgovarala.

– Ovo mi je promenilo život. Ne znam zašto kod mene to funkcioniše. Možda sam alergičan na hlor koji koriste za dezinfekciju vode – kaže.

Džon tvrdi da mu neke trgovine nisu dale da kupi toliko vode odjednom, a izbacio je neke luksuze iz života kako bi ovo mogao priuštiti.

– Nekad sam se borio s teškim mučninama, migrenama i dermatitisom, a nakon nekog vremena napravio sam hrpu eksperimenata na sebi kako bih to pokušao zaustaviti. Izbacio sam hrpu stvari iz svoje prehrane i na kraju sam pomislio da to mora biti samo voda – ispričao je Džon koji kaže za sebe da ne podržava teorije zavere o vodi iz česme, nego da je jednostavno našao dobar recept za sebe.

Izvor: 24 sata, The Sun

Uvrnute navike 13 genijalaca, spavanje u kovčegu, droga, iscrpljivanje, strah od čarapa

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
97 Shares
Share via
Copy link