Magazin Svet

Žena pojede pola rolne toalet papira dnevno i tako već 23 godine (VIDEO)

jedenje wc papira

Jedna Amerikanka ima veoma čudnu zavisnost i obožava da jede toalet papir. Njena majka tvrdi da toalet papir na nju ima dejstvo poput narkotika.

Kako sama priznaje, ona svaki dan pojede oko 75 listova toalet (wc) papira.

Keša, koja živi u američkom gradu Čikagu, predstavljena je u TLC emisiji “My Strange Addiction”, jer ima stanje koje se zove ksilofagija – poremećaj u ishrani koji se tiče konzumiranja papira.

Ovaj 34-godišnjakinja već 23 godine jede rolne toalet papira gotovo svaki dan.

Veruje da njena bizarna zavisnost potiče od traume iz detinjstva koju je pretrpela u šestom razredu kada se iselila iz kuće kod bake i tetke, tako da od tih dana ne može da se oslobodi te zaista čudne navike.

– Mislim da žudim za tim jer volim način na koji toalet papir osećam na jeziku i kako se rastvara – rekla je ona.

Priznaje da joj je “teško da ide u toalet“ ako pojede previše toalet papira i kaže da ima “grčeve u stomaku“.

Keša takođe kaže da više voli dvoslojne rolnice jer su “lakše za varenje“.

Njena zabrinuta majka je rekla: “Svaki put kada bih videla Kešu, imala bi maramicu u ruci i pokušavala je da je sakrije iza leđa. Ako biste pokušali da joj to oduzmete, ona bi se uznemirila. Nikada nisam uspeo da razumem zašto ona jede maramicu, i nikada neću”.

Međutim, postoje realni i potencijalno životno opasni problemi sa ovom navikom, kako joj je psihijatar Kim Denis rekao u emisiji.

On je rekao: “Ako vam creva puknu to bi moglo biti fatalno, a smrt bi usledila veoma brzo. Izlažete svoje telo riziku i zaista igrate ruski rulet sa svojim životom! Jedenje papira očigledno nije uobičajena stvar i definitivno može biti opasno za vas”, prenosi ladbible.

Ovakve i druge slične bizarnosti i zavisnosti od jedenja najčešće se manifestuju kod trudnica, ali može se ispoljiti i kod drugih, kao što vidimo iz ovog slučaja.

Izvor: Zanimljivosti dana

Najveća stipsa na svetu štedi na svemu, novac ne daje čak ni za WC papir (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

60 Shares
Share via
Copy link