Magazin

Sutra sahrana Ksenije Vučić, umrla u svom stanu, pored nje bio sin Danilo

ksenija-vucic
Printskrin: : TV Pink

Sutra u 13 sati na Novom groblju biće sahrana novinarke i prve supruge predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Ksenije Vučić, saopštio je jutros u jutarnjem programu TV Pink Dragan J. Vučićević.

– Jutros su mi javili članovi porodice, sahrana će biti sutra u 13 časova na Novom groblju. Naša koleginica je otišla u najboljim godinama, sada kada je najviše trebala svojoj deci. To je život i velika drama u životima, pre svega, njene dece. Oni su sada tu u najtežoj situaciji – rekao je glavni i odgovorni urednik dnevnog lista „Informer“ i Ksenijin kolega Dragan J. Vučićević.

Vučićević je rekao da je Ksenija iznenada preminula u svom stanu u Beogradu, i da je tada je sa njom bio sin Danilo.

On je dodao da je Hitna pomoć pokušala reanimaciju čak sat vremena, ali nažalost neuspešno.

Vučićević je istakao i kako ne zna šta je uzrok smrti.

– Ksenija je radila ovde na Pinku, znali smo je decenijama. Sjajan čovek, dobar drug, požrtvovana majka. Sudbina je surova. Ksenija je juče poslepodne iznenada preminula, umrla je u svom stanu, sin Danilo je bio sa njom i to je zaista strašno. Čim je čuo za to, predsednik je otišao u dom Ksenije Vučić. Za 6-7 minuta je stigla Hitna pomoć, pokušali su sat vremena reanimaciju, ali nažalost nije bilo uspeha. Ne zna se šta je uzrok, da li neki tromb ili srčani zastoj – rekao je Vučićević.

Ko je bila Ksenija, novinarka i bivša supruga Aleksandra Vučića?

Izvor: Telegraf.rs

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

168 Shares
168 Shares
Share via
Copy link