Magazin

Ljubav između Ksenije i Vučića rodila se posle jednog intervjua, za venčanje odabrali Novi Sad

Ksenija Vučić, poznata novinarka i prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića iznenada je sinoć preminula u 56. godini u Beogradu.

Bila je srpska novinarka i direktorka televizije „Pink 3“, kao i bivša supruga aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, s kojim ima dvoje dece, sina Danila i ćerku Milicu, piše portal Nova.rs.

Radila je u brojnim medijima. Između ostalih, bila je deo redakcije radio „Indeksa“, lista „Srpska reč“, radija „Fokus“ i televizije „Studio B“.

O privatnom životu Ksenije Vučić zna se vrlo malo.

ksenija-vucic
Printskrin: : TV Pink

S obzirom na to da Ksenija vrlo retko daje intervjue, o tome kako su se upoznali ispričao je Vučić u intervjuu sajtu „Press Online“ 2010. godine.

Ksenija i Aleksandar su se prvi put sreli 1995. godine kada je ona vodila duel između njega i Aleksandra Čotrića iz SPO na Radio Indeksu.

Nakon toga ga je zamolila da intervju da i „Srpskoj reči“, listu za koga je u to vreme takođe radila.

On je pristao, pa su nastavili da se viđaju. Kako je Vučić tada ispričao, dugo su šetali, razgovarali i jednostavno se pronašli.

On je dodao da su uvek jedno drugo zadirkivali ko je učinio prvi korak. Venčali su se 1997. godine u Novom Sadu.

Iste godine Ksenija je rodila sina Danila, a 2002. godine su dobili ćerku Milicu. Vučić je jednom prilikom izjavio da mnogo voli svoju ženu i da „ni zašta na svetu ne bi je menjao“.

Dodao je da je „naprosto obožava“, da je veoma suzdržana i umerena, te da ga nikad ne pita gde ide i kada se vraća.

Godine 2009. Kseniji je postavljena dijagnoza disekcije aorte. Reč je o poremećaju koji podrazumeva cepanje krvnog suda, pri čemu krv ulazi u nastalu pukotinu i izaziva „lažni“ lumen aorte.

Nakon neuspešnih tretmana lekovima ona je operisana u Parizu. Operacija je, prema njenim rečima trajala više od deset sati, a četiri dana nije mogla da se probudi iz kome.

S obzirom na uloge koje je obavljao u političkom životu Srbije, brak između Aleksandra i Ksenije Vučić je bio pod stalnom lupom javnosti.

Par se razveo 2011. godine, a nijedno od njih dvoje nije iznosilo detalje u medijima.

Sutra sahrana Ksenije Vučić, umrla u svom stanu, pored nje bio sin Danilo

Čitajte Luftiku na Google vestima

5.5K Shares
5.5K Shares
Share via
Copy link